Vladimír Moravčík zabojuje o ďalší o svetový titul – a to na Slovensku

ŠPORT
1 /

Už po štvrtýkrát zavíta holandská promotion ENFUSION LIVE na Slovensko do Žiliny. Seriál 20-tich turnajov ročne po svete si našiel stabilné miesto v kalendári bojových športov a 6. mája sa fanúšikovia môžu tešiť na ďalšie pokračovanie.

Moravčík o ďalší svetový titul

Holandsko, Thajsko, Anglicko, Portugalsko, Belgicko, Tenerife, Abu Dabi a v neposlednom rade Žilina – to je ENFUSION LIVE. Banská Bystrica bude mať na tomto avizovanom turnaji až trojnásobné zastúpenie. Vladimír „Dracula“ Moravčík (Dracula Gym) bude bojovať o svetový titul ENFUSION LIVE v kategórii do 80 kg a vyzýva aktuálneho držiteľa tohto titulu Maročana Hichama el Gaoujiho.

Vlado Moravčík k svojmu májovému štartu na ENFUSION LIVE pre Bystricoviny uvádza:

„Je to pre mňa nová výzva. V tomto súboji vyzývam aktuálneho držiteľa tohto titulu a zároveň sa posúvam aj o váhovú kategóriu vyššie do 80 kg (minulý rok to bolo do 77 kg). Pravidlá Enfusion som si už pred dvoma rokmi v zápase vyskúšal a môžem povedať, že mi celkom sedia. Teším sa, že sa podarilo organizátorom dohodnúť aj zápasy pre môjho tímového kolegu Jana Mazúra a tiež pre Vlada Konského. Ani sa nepamätám, kedy sme spolu boxovali na jednej akcii. Žilina je blízko, tak dúfam, že nás prídu Bystričania podporiť v čo najväčšom počte a pripravia nám poriadny kotol.“

Náš 35 – ročný „Dracula“ doposiaľ absolvoval v profiringu 86 duelov, z ktorých bolo až 78 víťazných, jeden krát remizoval. Okrem štyroch titulov majstra sveta má na svojom konte aj tri tituly majstra Európy a dva interkontinentálne tituly.

Manažér Dracula Gym Vladimír Piperek k samotnej príprave Vlada Moravčíka dodáva:

Prípravu sme už začali začiatkom roka. Urobili sme malé zmeny, keďže zároveň finišujeme s našim tímom na ukončení Šport Zóny, kde bude sídliť aj Dracula Gym. Pred zápasom ešte Vlado vycestuje na trojtýždňové sústredenie do Thajska. Divákom odporúčam zakúpiť si lístky teraz za bezkonkurenčnú cenu 12 euro, lebo cena bude rásť s blížiacim sa termínom turnaja.“

Boxovať budú Ján Mazúr aj Vladimír „Terminátor“ Konský

V Žiline sa prestavia i ďalší dvaja Bystričania: Ostrieľaný Ján Mazúr (Dracula Gym) a  „Terminátor“ Vladimír Konský (NVR Gym) nastúpia v  ďalších zápasoch hlavnej časti tohto turnaja. Ten bude rozdelený celkovo do troch častí, ktoré bude prenášať viac ako 200 TV sveta.

V programe je aj šesť duelov špičkových bojovníkov zo Slovenska a Čiech. Bojovať v ringu budú Ivan Bartek, David Šubjak, Andrej Šmikulič, Ján Mazúr, Adrian Valentin, žilinský diamant Michal Helbich, Štefan Meszároš (SVK) a Tigran Movsisyan CZE). V ženskom ringu sa  predstaví Lucia „The Pretty Beast“ Krajčovič.

VIP sedenie na ploche pri ringu a lístky do hľadiska pre Banskú Bystricu a okolie sa dajú zabezpečiť na: info@draculagym.sk  alebo ta tel. čísle 0908 888 677. Predpredaj je na www.ticketportal.sk

Program ENFUSION LIVE v  Žiline 6. mája 2017

18:00 Boxing Gala – Patrik Glézl, Mišo Šurin, Michal Plesník a mnoho ďalších úspešných slovenských boxerov v predturnaji venovanému olympijskému boxu.

19:00 Kickboxing Talents

21:00 ENFUSION LIVE

  1. 85kg 3 x 3 min. Enfusion rulez

Tomáš Šenkýr (SVK) vs Younus Benmalek (Bel)

  1. 57kg 5 x 2 min svetový titul Enfusion

Lucia Krajčovič (SVK) vs  Sammy Lee Brown (Aus)

  1. 72,5 kg 3×3 min Enfusion rulez

Vladimír Konský (SVK) vs Raphael Llodra (FRA)

  1. +95kg 3×3 min Enfusion Rulez

Martin Pacas (SVK) vs Thomas Vanneste (BEL)

  1. 70kg 3×3 min Enfusion Rulez

Milan Páleš (SVK) vs Mohamed Didouh (MAR)

  1. 80kg 5×3 min svetový titul Enfusion

Vladimír Moravčík (SVK) vs Hicham Gaoui (MAR)

Autor: (ptb), Zdroj: Video yotube, Foto: ENFUSION LIVE a ilustr.