Teplejší september pokračuje, na Radvanský jarmok aj poprší

SPRÁVY
0 /

Aj druhý septembrový týždeň by v meste pod Urpínom malo pokračovať teplejšie počasie. Vydrží aj na  Radvanský jarmok, aj keď miestami môžu prísť prehánky. .

pondelok bude polooblačno. Denná teplota sa vyšplhá na 24°C, v noci klesne na 12°C.

utorok bude tiež polooblačno s možnosťou búrky. Cez deň vystúpi teplota na 25°C, v noci bude okolo 13°C.

stredu nás čaká slnečný deň, ale s možnosťou búrok s prehánkami,  pričom ortuť teplomera sa dostane na 24°C, v noci zasa klesne na 11°C.

Vo štvrtok bude v Banskej Bystrici polooblačno a môžu doznieť bárky. Teplota cez deň bude na úrovni 23°C, v noci okolo 11°C.

V piatok na zahájenie Radvanského jarmoku nás podľa meteorológov privíta zamračená obloha s prehánkami . Denná teplota sa udrží na úrovni 22°C, v noci bude 10°C.

Bystričanov a návštevníkov jarmoku čaká polooblačný víkend. V sobotu bude teplota cez deň okolo 21°C, v noci len 5°C. Nedeľa by mala byť v našom meste tiež polooblačná, s teplotou cez deň  19°C, v noci klesne ortuť teplomera k 6°C.

Je pred nami celkom príjemný týždeň, aj keď s občas zamračenou oblohou dokonca s búrkovými oblakmi a prehánkami. Nech nám všetkým vyjde už 357. Radvanský jarmok, ale zaujímavo to môže byť aj v stále letnej prírode.

Zdroj: SHMÚ, Foto: Archív