Stredoslovenský región má čo ponúknuť na ITF Slovakiatour  

SPRÁVY
0 /

Medzi kľúčové veľtrhy cestovného ruchu na Slovensku patrí ITF Slovakiatour. Od 26. do 29. januára 2017 sa bude konať v Bratislave a svoje zastúpenie na ňom má aj mesto Banská Bystrica.

Banská Bystrica – Európske mesto športu 2017. Spolu s Oblastnou organizáciou cestovného ruchu (OOCR) Stredné Slovensko v dňoch 26. až 29. januára návštevníkom  ukážu,  že  Banskobystrický región je atraktívny a môže toho veľa ponúknuť. Plejádu sprievodných atrakcií pre deti i dospelých podporí svojou účasťou v prvý deň akcie (26. 1.) aj Banskobystričan, najlepší thaiboxer na svete a ambasádor EMŠ, Vladimír Moravčík.

Záujemcovia budú môcť v stánku č. 408 v hale B2 bratislavskej Incheby zažiť aj kúsok adrenalínu a vyskúšať si jedinečnú pohyblivú lezeckú stenu.

Návštevníkom chceme prezentovať možnosti kultúrneho a športového vyžitia v Banskej Bystrici a jej okolí. Keďže sme Európskym mestom športu, v našej ponuke predstavíme, okrem iného, unikátne Laskomerské singletraily či areál zimných športov na plážovom kúpalisku. Novinkou sezóny je aj Svätojakubská cesta, ktorá sa v súčasnosti buduje, ale aj tradičné podujatie pre milovníkov vína, Vinšpacírka,“

hovorí vedúci Oddelenia cestovného ruchu MsÚ v Banskej Bystrici Tomáš Pastorok.

Odbornej i laickej verejnosti budú k dispozícii nové propagačné materiály s možnosťami relaxácie a oddychu, športového vyžitia v letnom i zimnom období.

V stánku ponúkneme  prezentáciu turistických podujatí, ktoré sú atraktívne pre domácich i zahraničných návštevníkov. Predstavíme aj ponuku ubytovacích a reštauračných služieb s vyhľadávanými gastronomickými špecialitami či tradičné i nové zaujímavé  produkty pre letnú sezónu. Naším cieľom je predstaviť stredné Slovensko ako rozpoznateľnú destináciu cestovného ruchu s ohľadom na danosti regiónu,“

dopĺňa Jiří Pěč, riaditeľ OOCR.

Veľtrh ITF Slovakiatour patrí medzi významné podujatia svojho druhu na Slovensku aj v regióne strednej Európy. Pre milovníkov cestovania je pripravená príťažlivá ponuka cestovných kancelárií, prezentácia slovenských regiónov, ale aj zahraničných centrál cestovného ruchu. Spolu s veľtrhom ITF Slovakiatour sa konajú aj výstavy Poľovníctvo a oddych, Welness a Fitness.

Viac informácií je dostupných na: www.incheba.sk

itf slovakiatour

Zdroj: mesto BB, Foto: ilust.