Príďte v pondelok na športovo-spoločenský deň v Kráľovej

SPRÁVY
1 /

Mesto Banská Bystrica v spolupráci s Občianskou radou v Kráľovej pozývajú všetky deti a rodičov v pondelok 15.septembra od 10:30 do 15:00 hod. na futbalové ihrisko v Radvani-Kráľovej.

„Budú tam súťaže pre deti s 8 stanovišťami, za to potom dostanú  odmenu. Príde aj DJ a nezabudli sme  ani na sprievodné akcie – trampolíny, lukostreľba, maľovanie na tvár, detský kútik. Okrem toho občerstvenie vrátane gulášu,“

uviedol poslanec MsZ Igor Kašper.

V pondelok je sviatok, takže  aj Bystričania majú voľno. Vzhľadom na to, že Občianska rada v Kráľovej spolu s poslancami Milanom Smädom  Igorom Kašperom je aktívna počas celých štyroch rokov v tomto volebnom období a dokáže pripraviť zaujímavé podujatie pre obyvateľov tejto časti mesta, do Radvane sa na športovo-spoločenský deň oplatí prísť.

„Obyvatelia z nášho volebného obvodu si už zvykli, že s občianskymi radami pravidelne organizujeme podobné športové, kultúrne a spoločenské akcie. Popri práci si naši ľudia zaslúžia takýto užitočný a aktívny oddych v prírode, dobre sa nám s nimi spolupracuje,“ 

hovorí poslanec Milan Smädo.

Táto akcia sa stáva tradíciou prakticky pre celý volebný obvod zahŕňajúci sídlisko Kráľová, Pršianska terasa, Kremnička, Rakytovce, Iliaš. Miestni obyvatelia s celými rodinami si môžu  zasúťažiť a zašportovať, ale aj vychutnať dobrý guláš či pagáče. Vlani prišlo na ihrisko Radvaň-Kráľová vyše 500 ľudí, z toho skoro polovica boli deti.

 

plagat na akciu

Autor: (mt), Foto: redakčné