Bystričan Jakub Sylvestr žne úspech nielen na tráve, doprial si luxusný športiak

ŠPORT
0 /

Banskobystrickému futbalistovi Jakubovi Sylvestrovi sa v Nemeckú darí nielen po futbalovej stránke. V Norimbergu je najlepším strelcom tímu, v ktorom pôsobí. Kanoniersky úspech sa pretavil aj do súkromia.

Odchovanec Jupie Podlavice sa najnovšie predviedol v štvordverovom luxusnom automobile talianskej značky Maserati. Nemecké periodikum Bild, ktoré prinieslo fotografiu Jakuba Sylvestra v tomto športiaku, odhadlo cenu auta na minimálne 110-tisíc eur.

Slovenský 29-ročný útočník je momentálne s deviatimi gólmi najlepším strelcom Norimbergu v tejto sezóne II. bundesligy. V nedeľu dvoma presnými zásahmi prispel k domácemu víťazstvu nad Unionom Berlín 3:1. Portál Bild.de Jakuba Sylvestra aj citoval:

„Pokiaľ predvedieme výkon ako proti Unionu, môžeme zdolať každého. Využili sme naše šance. Teraz vyvstáva otázka, či to zúročíme v budúcnosti. Túto nedeľu cestujeme do Düsseldorfu, chceme si odtiaľ priviesť tri body. Celkový pohľad na tabuľku momentálne nie je dôležitý. Sústredíme sa na zbieranie bodov v jednotlivých zápasoch.“

Norimberčania figurujú v druhej najvyššej nemeckej súťaži na siedmej priečke. V nedeľu budú mať príležitosť predstihnúť v tabuľke Fortunu Düsseldorf v prípade, že na ihrisku tohto tímu naplno zabodujú. Bodový odstup na miesto, ktoré by im mohlo zaručiť postup do najvyššej súťaže nie je veľký, konkrétne iba sedem, respektíve osembodový.

Autor: (job), Foto: Zdroj Bild.de