Urobme spolu krajšie Vianoce tým, ktorí to potrebujú

SPRÁVY
0 /

Banskobystrická Europa bude opäť pomáhať. Tesne pred Vianocami spustí verejnú zbierku hračiek či kníh, ktorou chce vyčariť úsmev na tvárach všetkým deťom, ktoré strávia vianočné sviatky mimo svojho domova.

Pokiaľ máte záujem urobiť dobrý skutok aj Vy, neváhajte. Do zbierky sa môže zapojiť úplne každý. Verejná zbierka Vianoce pre deti sa uskutoční v Europa SC v predvianočnom čase, a to od 17. do 23. decembra.

,,Práve v tomto období si všetci akosi viac uvedomujeme, kde sú naše skutočné hodnoty. Kým my si užívame každú chvíľu trávenú v spoločnosti rodiny a priateľov, stále sú medzi nami aj takí, ktorí nemajú šťastie stráviť Vianoce v kruhu najbližších. V spolupráci so Svetielkom nádeje, sme sa preto rozhodli usporiadať zbierku pre detičky, ktoré ležia v Detskej fakultnej nemocnici s poliklinikou v Banskej Bystrici. Okrem toho časť týchto darčekov Europa SC odovzdá aj deťom, ktoré svoje Vianoce trávia v detských domovoch,“

 informuje o dobročinnej akcii Jana Seleštianska, Marketing Coordinator Europa SC.

europa1

Zapojiť sa do zbierky je úplne jednoduché a pomôcť spolu s Europa SC môžete aj Vy.

,,Predmetom darovania síce nesmie byť finančná čiastka, ale detičkám chceme urobiť radosť hračkami a rôznymi kreatívnymi predmetmi. Stačí teda, ak do nášho centra z domu prinesiete ešte nerozbalenú hračku, ktorá je zdraviu nezávadná a hygienicky v poriadku. Ak takúto hračku doma nemáte, no radi by ste sa do zbierky zapojili a pomohli spolu s nami, pokojne môžete ľubovoľný darček zakúpiť aj v ktorejkoľvek našej predajni. Okrem hračiek budeme zbierať aj knihy, prípadne kreatívne potreby a iné predmety, ktoré detičky využijú v kreatívnych dielničkách pri výrobe vlastných predmetov,“

dodáva Seleštianska.

Všetky darčeky stačí odovzdať hosteske, ktorá vás počas zbierky bude čakať na prízemí pri stánku Curaprox, vždy od 10:00 do 18:00 hod.

 

plagat europa

Zdroj: Romana Dorotovičová, Foto: ilustračné