Spoločenský deň na Pršianskej terase bude v sobotu 10.októbra

SPRÁVY
0 /

Tretí ročník Spoločenského dňa na multifunkčnom ihrisku na Pršianskej terase, ktorý sa kvôli dažďu nekonal 26.septembra, bude teraz v sobotu 10. októbra  od 10:30 hod. Organizátori podujatia veria, že tentoraz bude všetko v poriadku a umúdri sa i počasie

Športový areál na Medenej ulici sa tak zaplní športovcami a návštevníkmi o dva týždne neskôr, ako sa pôvodne plánovalo. Na túto akciu, ktorú už tradične organizuje Občianska rada na Pršianskej terase s poslancami Igorom Kašperom a Milanom Smädom, zvykne chodiť množstvo ľudí.

Aj tentoraz bol pripravený futbalový  turnaj medzi ulicami za účasti družstva poslancov mestského zastupiteľstva. Pre deti zasa lukostreľba, trampolína, maľovanie na tvár, značkové líčenie pre ženy Mary Kay a viaceré prekvapenia, ako aj tradičné detské futbalové zápasy a súťaže.

Pevne verím, že druhý pokus  v sobotu 10. októbra od 10:30 hod. už bude úspešný. Hádam bude počasie prijateľnejšie, pršať by nemalo. Máme pripravenú aj novinku – pojazdný kávový automat s kvalitnou zrnkovou kávou a okrem klasického aj baraní guláš.,“

uviedol pre náš portál za organizátorov Igor Kašper.

Pre každého účastníka je zaistený bezplatný pitný režim (pivo a kofola), guľáš, pagáče a ďalšie občerstvenie, zároveň aj stánok s mliečnymi výrobkami  TAMI. Na Pršianskej terase si návštevníci , ako vždy predtým, opäť užijú skvelý Spoločenský deň.

Autor: (tom), Foto: ilustračné