Jesenné výmenné stretnutie veteránov a náhradných dielov bude 9. októbra

SPRÁVY
0 /

Ako sa už stalo tradíciou Veterán klub Banská Bystrica a Asociácia Historických Vozidiel SR každoročne organizujú tradičné jarné a jesenné výmenné stretnutie auto – moto veteránov a náhradných dielov s prehliadkou múzea motocyklov na Partizánskej ceste 97.

V nedeľu 9. októbra .2016 od 7:00 – 13:00 hod. sa sídlo Veterán Klubu Banská Bystrica v areáli SAD na Partizánskej ceste zmení na veľkú burzu. Budú to opäť nádherné staré motocykle, tisícky náhradných dielov a stovky záujemcov a zvedavcov.

Súčasťou stretnutia je aj návšteva múzea motocyklov. Vnútri bývalej čerpacej stanice sa skrývajú naozaj nádherné kúsky a nielen to. Množstvo trofejí, plagátov, fotografií a zaujímavostí, ktoré členovia klubu zbierajú niekoľko rokov.

Predseda Veterán klubu v Banskej Bystrici Ivan Dedina pri tejto príležitosti hovorí:

Takmer každý má nejakého koníčka alebo hobby a veľmi dobre vie, aké je dôležité a príjemné podeliť sa o svoje problémy a úspechy s ľuďmi pôsobiacimi v rovnakom odvetví. Užitočnou akciou pre majiteľov veteránov je aj naše tradičné jesenné stretnutie spojené s výmennou burzou. Tešíme sa, keď nás v priestoroch Veterán klubu navštívia fanúšikovia auto – moto veteránov. Okrem burzy sme pre nich pripravili aj prehliadku nášho múzea veteránov.“

Aj vďaka svojej polohe bystrické výmenné stretnutie navštevuje čoraz viacej návštevníkov. Chodia sem nielen predajcovia s celého Slovenska, ale aj z Čiech a Poľska. Ak patríte medzi auto – moto fanúšikov a máte čo ponúknuť ostatným alebo niečo zháňate, v nedeľu 9. októbra bude k tomu v Banskej Bystrici  jedinečná príležitosť, ktorú si nenechajte ujsť.

Zdroj: Veterán klub BB