Vodiči pozor, Zvolenská cesta bude v nedeľu uzavretá!

SPRÁVY
4 /

Od 9. apríla  sa obnovuje východná časť Zvolenskej cesty v úseku od predajcu automobilov AAA auto po predajňu Hyundai. Počas stavebných prác došlo k významným dopravným obmedzeniam, ktoré vyvrcholia vo finále v nedeľu 8. júla dočasným uzavretím rekonštruovanej cesty.

Doposiaľ bola rekonštruovaná časť Zvolenskej cesty zjednosmernená. Vzhľadom na rozsah súvislej obnovy cesty sa ukončenie prác na oboch úsekoch predpokladalo na rozhraní júna a júla, k čomu práve teraz dochádza.

Z dôvodu pokládky poslednej vrchnej vrstvy nových asfaltov bude v nedeľu, 8. júla 2018 v čase od 6:00 hod. do 24:00 hod. Zvolenská cesta v úseku od Iliašskej cesty po križovatku pri predajni Hyundai celkovo uzavretá. Zároveň dôjde k čiastočnej uzávere miestnej komunikácie v úseku od predajne AAA auto po križovatku s Iliašskou cestou.

„Žiadame obyvateľov a návštevníkov mesta o porozumenie a trpezlivosť. Vodičov prosíme o rešpektovanie prenosného dopravného značenia a pokynov príslušníkov mestskej polície. V prípade nepriaznivého počasia sa stavebné práce presunú na iný deň, o čom budeme verejnosť informovať,“

 uviedla hovorkyňa primátora mesta Zdenka Marhefková.

 

nova cesta