VIDEO: Veselé Vianoce so Sarou X

ZAUJÍMAVOSŤ
3 /

Talentovaná 27-ročná blondínka  Sara X Mills dokáže niečo zvláštne. Podľa nej možno premenujú známu vianočnú skladbu Jingle Bells (rolničky) na Jingle Boobs (prsia).

Svoje prsníky dokáže Sara X Mills používať priam neuveriteľným spôsobom. Bez problémov ich roztancuje do rytmu známych hudobných skladieb. Pozrite si, ako to vyzerá pri vianočných Rolničkách:

Sara zaujala najmä mužskú časť osadenstva už pred niekoľkými mesiacmi zvláštnym prsným tancom na motívy Malej nočnej hudby od Wolfganga Amadea Mozarta Jej tajomstvo spočíva v plastickej operácii prsníkov, do ktorých si nechala zaviesť implantáty.

Bývalá tanečnica pri tyči Sara to pre britský denník Mirror vysvetlila slovami: „Mala som naozaj silné prsné svaly od toho, že som robila tanec pri tyči. Akonáhle mi voperovali implantáty, zistila som, že ich dokážem takto presúvať. “ 

Možno je to odvážne, ale v každom prípade zaujímavé. Ak sa vám umenie Sary X Mills nepáči, pustite si na Vianoce normálne Rolničky alebo čokoľvek iné, veď fantázii sa medze nekladú…

Autor: (mt), Foto: Ilustr.