Počas víkendu bude uzavretá Poľná ulica kvôli finišujúcim prácam na ceste

SPRÁVY
7 /

Najbližší víkend v dňoch 4. a 5. augusta 2018 bude z dôvodu pokládky poslednej obrusnej vrstvy asfaltov úplne uzatvorená Poľná ulica. V úseku od Námestia Ľ. Štúra po križovatku s ulicou Pod Suchým vrchom dôjde aj k úprave autobusovej a trolejbusovej dopravy.

Hovorkyňa primátora mesta Zdenka Marhefková k tejto situácii uviedla:

„Vodičov aj cestujúcich prosíme o trpezlivosť a rešpektovanie prenosného dopravného značenia. Upravené budú aj niektoré linky MHD.“

Trolejbusová linka č. 7 bude z pôvodnej trasy v smere na Námestie  Ľ. Štúra odklonená na Švermovu ulicu. Trolejbusové linky č. 3 a 5 budú nahradené autobusmi a budú premávať na upravenej trase cez Švermovu a Kpt. Nálepku.

Autobusová linka č. 97 bude vedená Sládkovičovou bez odbočenia na Poľnú s napojením na pôvodnú trasu na Štadlerovom nábreží. Prímestská autobusová linka 601451 Nemce – Malachov bude v sobotu 4. augusta 2018 vedená náhradnou trasou cez Švermovu – Moskovská, rázcestie – Malachov.

V nedeľu 5. augusta 2018 bude linka vedená na autobusovú zastávku Pršianska terasa, Mosadzná. Náhradnú dopravu z tejto zastávky do Malachova zabezpečí obec Malachov.

Dopravcovia zabezpečia informovanie cestujúcej verejnosti prostredníctvom oznamov na zastávkach a ostatnými dostupnými komunikačnými formami. V prípade nepriaznivého počasia sa práce uskutočnia v náhradnom termíne.

 

Zdroj: Zdenka Marhefková, Foto: mesto BB a ilustračné