Navštívte novú kaviareň CAFE & ROOF BAR na terase Ministry of Fun

SPRÁVY
0 /

V Europa shopping centre pribudla sezónna kaviareň CAFE & ROOF BAR otvorená počas letných mesiacov na terase Ministry of Fun. Nachádza na strešnom parkovisku shopping centra, hneď vedľa klubu Ministry of Fun.

Kaviareň má osobitný vstup priamo zo strešného parkoviska, kde je možnosť bezplatného 3 – hodinového parkovania, ktoré môžete využiť počas návštevy kaviarne. Terasa ponúka príjemné letné ratanové sedenie, doplnené zeleňou s výhľadom na Europa shopping centrum, pri ktorom môžete ochutnať domáce limonády a miešané nápoje.

Každý týždeň na Vás čaká špeciálna ponuka nových príchutí limonád. Súčasťou terasy je krytá časť, v ktorej si môžete vychutnať lahodnú kávu Bazzaru, aj v prípade nepriaznivého počasia. Kaviareň je otvorená od pondelka do piatka od 10:00 do 21:00 hod. na terase Ministry of Fun CAFE & ROOF BAR, s výnimkou stredy, kedy je otváracia doba predĺžená do 23:00 hod.

Každú stredu sa môžete tešiť na akciu Chill Beats, kde Vám od 19:00 do 23:00 hod. bude naživo hrať vždy jeden z rezidentov klubu Ministry of Fun.

 

Zdroj: Ministry of Fun, Foto: CAFE & ROOF BAR