Harmónia tela, duše a myšlienok prichádza opäť do Banskej Bystrice!

SPRÁVY
0 /

V dňoch 16. – 17. mája sa v priestoroch banskobystrického hotela Lux bude konať už 2. ročník podujatia zdravého životného štýlu – HARMÓNIA Festival zdravia a krásy.

Návštevníci festivalu zdravia a krásy sa môžu tešiť na 3 výstavy – Zdravie a prevencia, Krása a relax, Ezoterika a osobnostný rozvoj; viac ako 17 zážitkových prednášok, sprievodný program pre deti a dospelých.  Témy, z ktorých si počas dvoch májových dní budete môcť vybrať sú komplexná starostlivosť o vlastné zdravie, prevencia ochorení, návrat k prírode, ale i budovanie vzťahov, kvalitnej partnerskej komunikácie a užívanie si radostného života. Témami prednášok budú aj zdravé chudnutie, vedomá predstavivosť a liečivá ceste k sebe.

Na zážitkových prednáškach sa predstavia  lektori a odborníci z oblasti zdravej výživy, alternatívnej liečby či medziľudských vzťahov. Nebude chýbať MUDr. Vladimír SAVČENKO, známy psychoterapeut alebo Andy Pavlík Timková, autorka knihy Navarme si zdravie. Prednášať bude aj uznávaný odborník na zdravú výživu a zdravý životný štýl – Peter Planieta, BIO človek roka 2012.

Súčasťou 2. ročníka HARMÓNIA Festivalu v Banskej Bystrici budú rôzne merania a diagnostiky zdravia, výživové poradenstvo, fotenie, čistenie a diagnostika aury, meditácie. Pre deti pripravujeme v spolupráci so Súkromným voľnočasovým centrom detský kútik s detskými tvorivými dielňami, ale tiež art-terapiu pre deti i dospelých.

K podujatiu zdravého životného štýlu bezpochyby patrí aj zdravá strava. Ochutnávky pripravené vegánskou a makrobiotickou reštauráciou a čajovňou Dúšok Zdravia si návštevníci HARMÓNIE budú môcť vychutnať počas celej doby trvania akcie. Ochutnávať sa budú i zdravé, za studena lisované oleje. Navyše, na bystrickej HARMÓNII isto zaujmú aj ukážky liečenia s Terapiou Cesta podľa Brandon Bays a pre zábavu, pobavenie aj poodhalenie budúcnosti budú k dispozícii numerologičky a veštice z TV8.

Miesto: Hotel Lux*** na ul. Námestie slobody 2, Banská Bystrica

Termín a čas: piatok, 16. mája: 11.00 – 19.00 h.; sobota, 17. mája: 09.00 do 19.00 h.

Základné vstupné na výstavu: 1 Eur

Celodenné permanentky na prednášky za  8 a 12 Eur v predpredaji cez www.Ticketportal.sk a v deň konania akcie pri kúpe na mieste 10 a 15 Eur.

Viac informácií o podujatí, lektoroch a presný časový harmonogram prednášok nájdete na stránkach  www.HarmoniaFest.sk.

Zdroj: www.HarmoniaFest.sk