FOTO: Medzinárodný deň žien na Radnici

SPRÁVY
0 /

Historické priestory Radnice v Banskej Bystrici patrili v pondelok 9. marca 2015 slávnostnému programu pri príležitosti osláv Medzinárodného dňa žien. Pozvanie primátora mesta Jána Noska prijalo niekoľko desiatok dám z rôznych oblastí – kultúrneho a spoločenského života, členky denných centier, neziskových organizácií či podnikateľky Banskej Bystrice.

Som veľmi rád, že ste dnes aspoň na chvíľu prerušili kolotoč  všetkých vašich každodenných povinností a starostí a prišli osláviť váš sviatok. Dovoľte, aby som vám pri príležitosti MDŽ úprimne zaželal veľa lásky, pohody a optimizmu. Prijmite odo mňa symbolický darček, ktorý vyjadruje vďaku, že robíte náš svet lepším a krajším,

zagratuloval na úvod primátor mesta Banská Bystrica Ján Nosko.

O kultúrny program sa postarala  Dáša Libiaková & Dámske komorné trio, ktoré tvorí Anna Izakovičová (flauta), Alena Vigašová (cello) a Monika Zemková (klavír). Do ich repertoáru  tentoraz  patrili pesničky Hany Hegerovej, ktorá už od roku 2011 nekoncertuje.

Na záver venoval primátor mesta Ján Nosko každej dáme symbolický darček v podobe ruže, ktorou im vyjadril pozornosť a vďačnosť za všetko, čo robia.

Zdroj: Mesto BB