FOTO a VIDEO: Deti v Sásovej sa lúčili s prázdninami

SPRÁVY
1 /

V piatok popoludní žilo najväčšie banskobystrické sídlisko v Sásovej tradičnou Rozlúčkou s prázdninami. Tá vyvrcholila večer záverečným ohňostrojom.

Organizátorom už 16.ročníka tejto akcie pre deti aj s ich rodičmi bola na záver prázdnin Okresná organizácia SMER-SD v Banskej Bystrici. Jej predseda Peter Pellegrini pre náš portál uviedol: „Tradíciu, ktorú sme spolu s našimi mestskými poslancami založili v Sásovej, neporušujeme ani tento rok. Deťom aj s ich rodičmi tak aspoň trochu spríjemníme posledné dni prázdnin pred nástupom do školy.“

Na úvod Rozlúčky s prázdninami okresný predseda strany SMER-SD v Banskej Bystrici Peter Pellegrini predstavil prítomným poslancov MsZ za SMER-SD Ľubicu Laššákovú, Jakuba Gajdošíka, Daniela Karasa, Jána Šabu,  Michala Škantára, Andreja Refku a Marcela Pecníka. Na parkovisku Pieninská sa potom rozprúdila zábava s hrami a súťažami pre deti, ktorí prišli v hojnom počte aj s rodičmi.

Za dosiahnuté športové  výkony dostávali súťažiace  deti žetóny „smeráčiky,“ ktoré si vymieňali za pripravené sladkosti s občerstvenie alebo vstup na rôzne atrakcie. Záujem bol aj o nafukovací lezecký kopec so skákacím hradom, jazdu na autíčkach či živých koňoch, streľbu z luku na terč a ďalšie atrakcie. Tanečný a spevácky program detí bol vďaka Sonyta Music a Helen Doron English aj v angličtine.

Všetkých zabávala diskotéka a vrcholom sásovskej Rozlúčky s prázdninami bol večerný pyromuzikálny „Rozlúčkový ohňostroj“, ktorý odpálil predseda BB SK Vladimír Maňka. Ešte posledný voľný víkend a v pondelok sa opäť otvoria brány škôl. Spomienky na prázdniny budú ešte živé…

Pre lepšiu kvalitu videa si prepnite nastavenie na HD.


 

Zdroj: bystricoviny, foto: Mirka Chabadová