Chopper Club BB otvára novú motosezónu 18.apríla

SPRÁVY
0 /

S jarou prichádza na naše cesty nádherný hlboký zvuk motoriek rôznych značiek a kubatúr. Neklamný znak, že  muži a ženy v čiernom z Chopper Club Banská Bystrica otvárajú novú motoristickú sezónu a cesty stredného Slovenska.

Bystrickí „čopráci“ začínajú v sobotu 18.apríla 2015 výjazdom do Rožňavy. Tam je naplánované stretnutie s motorkármi z východného Slovenska s občerstvením na tamojšom námestí.  Odchody sú z Brezna o 10:00 (ČS Slovnaft), z Banskej Bystrice o 11:45 (Tesco parkovisko) a zo Zvolena o 12:15 (Metro). Spoločná jazda zo Zvolena do Rožňavy začína o 12:30 hod.

Tí motorkári, ktorí vyštartujú v sobotu z  Brezna, môžu večer predtým využiť ubytovanie s občerstvením na klubovni  SURVIVORS MC Slovakia.

Občas nazývajú motorkárov „darcami orgánov“. Sú aj takí, ale nenájdete ich medzi členmi bystrického Chopper clubu. Sú to gentlemani na silných motorkách. Na svojich nádherne vyleštených strojoch pravidelne prvou spoločnou jazdou oficiálne otvárajú novú motoristickú sezónu.

Predseda Chopper clubu  v Banskej Bystrici Laco Kulka nám na svojej Kawasaki VN 1500 povedal:

„Na naše akcie chodí omnoho viac motorkárov. Máme priateľov nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. Sme neziskové občianke združenie a okrem motoristických akcií s propagáciou motocyklového športu sa venujeme aj dobročinnej činnosti. Sme jedna veľká motoristická rodina s veľkou záľubou pre dvojkolesové tátoše, ale dokážeme si sebe a iným nezištne pomáhať.“

Klubový znak bystrických „čoprákov“ obsahuje základné krédo: „Motor ako sila, krídla ako voľnosť a motocyklové koleso v klubových farbách s názvom mesta.“ Chopper club Banská Bystrica existuje od roku 2010 a svojimi aktivitami šíri dobré meno mesta  a regiónu na Slovensku aj v medzinárodnom meradle.

 

Autor: (tom), Foto: autor a Chopper Club BB