Bystričania, posledná šanca podporiť našu Ľudmilu Šedivcovú!

SPRÁVY
0 /

Sympatická Bystričanka Ľudmila Šedivcová nás už v piatok večer bude reprezentovať vo finále MISS Slovensko 2016, ktoré sa uskutoční 29. apríla v Bratislave a v priamom prenose ho bude vysielať TV JOJ. Dovtedy ešte stále môžeme hlasovať za našu krásku v súťaži Eva Miss Sympatia, kde má šancu uspieť.

Eva Miss Sympatia

Ľudmila Šedivcová s číslom 10 sa od začiatku udržuje v internetovom hlasovaní na popredných miestach. Ak ju chceme posunúť na prvú priečku, tak jej skúsme do piatkového večerného finále ešte posielať čo najviac hlasov, pretože sa činia aj priaznivci jej súperiek.

Za EVA MISS SYMPTIA sa hlasuje ONLINE alebo SMS do piatku 20:30 hod. Zároveň  ste v hre o exkluzívnu dovolenku do Ománu pre 2 osoby od CK Hydrotour. Hlasovať online môžete každé štyri hodiny na   http://eva.cas.sk/miss-slovensko-2016/ .

Pri SMS hlasovaní pošlite sms na číslo 871 v tvare: MISS (MEDZERA) ČISLO FINALISTKY

Cena SMS je 5 € a jedna esemeska = 5 hlasov.

Ľudmila Šedivcová

Má 20 rokov a meria 173 cm. Narodila sa v znamení Kozorožca. Medzi jej hobby patrí šport, cestovanie a fotografovanie.

Dva roky sa venovala ľudovým tancom, ale z basketbalu má bronzovú a striebornú medailu z majstrovstiev Slovenska. Je študentkou predškolskej a elementárnej pedagogiky v Banskej Bystrici. V budúcnosti by si chcela otvoriť materskú škôlku s výučbou anglického jazyka.

 

Autor: (tom), Foto: instagram/FB Ľudmila Šedivcová