1.apríl: Miesto Grilliady bude súťaž o najväčší Bystrický burger z prírody

SPRÁVY
0 /

Bez steroidov, antibiotík a zaručene prírodný. Tak by mal vyzerať tohtoročný najväčší Bystrický burger, o ktorý by sa malo súťažiť miesto zrušenej Grilliady.

Aj keď sa k nám s aprílom vrátila zima aj so snehom, azda nezaškodí trochu prírodného osvieženia. Podarilo sa nám získať reklamný spot na nový gastronomický produkt, v ktorom si odvážne zahrala vnadná modelka Charlotte McKinney. Propagujúc originálny burger sa prechádza nahá cez farmársky trh, dômyselne skrývajúc svoje prednosti.

Burger je pôvodne americký sendvič, ktorý sa zvyčajne vyrába z vyprážanej (môže byť aj z údenej, parenej, opekanej či grilovanej) mletej mäsovej placky, najčastejšie z hovädzieho mäsa (ale aj z kuracieho, bravčového či ryby) vloženej medzi dve polovice veľkej rozkrojenej žemle, do ktorej sa pridávajú rôzne prísady.

Aktívni Bystričania prišli na to, že máme u nás množstvo originálnych domácich ingrediencií, ktoré pochádzajú z okolitej prírody. Môžu byť živočíšneho i rastlinného pôvodu. Z tábora domácich organizátorov zatiaľ neprenikli podrobnosti o zložení nového gastronomického produktu a pravidlách súťaže, ale v každom prípade modelka zo spomínanej reklamy na burger  je prírodná až až. Napokon posúďte sami.

Zdroj: JPP a youtube.com