Ministry of Fun otvára svoje brány 7. augusta v novom šate

SPRÁVY
1 /

Po dlhých mesiacoch čakania otvára najväčší a najmodernejší klub na Slovensku svoje brány. Svet sa síce kvôli karanténe zastavil, no v Banskej Bystrici sa stal pravý opak a MINISTRY of FUN prichádza so zaujímavými novinkami.

Čo nové čaká návštevníkov Ministry of Fun?

Vynovené Ministry  prinesie návštevníkom krajší, novší a ešte modernejší klub, v ktorom sa latka kvality posunula opäť o niečo vyššie. Najlepšie, bude, ak to  uvidíte na vlastné oči, ale už teraz Vám môžeme prezradiť zopár detailov.

Ako jediný klub v Európe bude MINISTRY of FUN vybavený zvukom L’acoustics K1, ktorý sa zvyčajne používa na veľké festivaly ako Tomorrowland či EDC Las Vegas. Za zmienku stojí aj 164 svetelných hláv od svetových značiek ako ROBE, MARTIN alebo CLAY PAKY, viac ako 300m LED stripov v schodoch a cez 144m2 LED obrazovky p3.9, ktoré celý klub zmenia na veľkú obrazovku.

Najväčšou technickou dominantou klubu sa stane pohyblivý strop, ktorý sa pohybuje nad hlavami ľudí vďaka počítačom ovládanými motormi a vyčarí jedinečnú show. Pohodlie návštevníkov klubu doplní nové celokožené sedenie v boxoch. VIP zóna sa stane ešte komfortnejšou s rozšírením nových boxov. Modernizáciou prešla väčšina priestorov a tiež vstupná hala.

Pre fajčiarov bude samozrejme otvorená vonkajšia terasa, ktorá bude dostupná ako z VIP, tak aj z obyčajnej zóny. Všetky priestory klubu ostávajú IQOS friendly a bude ho bez obáv možné používať.

To je len malý výber toho, čo majú pre Vás pripravené v MINISTRY of FUN. Bystrický klub  bude postupne informovať o ďalších novinkách.

Malý pohľad do histórie Ministry of Fun:

Grand Oppening párty

Na GRAND OPENING párty 7. augusta 2020 sa na prvých návštevníkov vynovených priestorov teší kompletný team residentov DAVE, EMTY, MUSTEE, ANNDY a IZZY a aj celý MINISTRY TEAM.

Záujem o otvorenie klubu bol tak veľký, že všetky vstupenky sa veľmi rýchlo vypredali. Komu sa neušlo, toho radi privítajú v Ministry of Fun na niektorej z ďalších akcií. Sledujte www.ministryoffun.sk.

Zdroj: Ministry of Fun, Foto: ilustračné