FOTOGALÉRIA: Takto sme oslávili tretí majstrovský titul a oslávime aj na Námestí SNP

ŠPORT
0 /

To, na čo čakala celá Banská Bystrica, sa v utorok večer stalo skutočnosťou. Naši „barani“ v piatom finálovom dueli pred vlastnými fanúšikmi suverénne porazili Nitru a získali v tretí titul majstrov Slovenska v rade.

My sme boli pri tom a môžeme sa spolu s Vami podeliť o tú veľkú radosť na ľadovej ploche i na tribúnach v zápase a po poslednom klaksóne v našej fotogalérii.

Ďakujeme našim chlapcom za skvelé športové zážitky počas celej hokejovej sezóny 2018/19 a samozrejme za tretí majstrovský titul. Mužstvo HC´05 iClinic Banská Bystrica ho získalo úplne zaslúžene. Myyyyyy sme majstríííí no a čóóó!!!

Tretí majstrovský titul sa patrí osláviť aj s tými fanúšikmi, ktorí v utorok neboli na bystrickom zimáku. Preto ich vo štvrtok 18. apríla 2019 privítame na Námestí SNP a oslávime s nimi tento veľký úspech.

Program sa začne o 16:00 hod., keď všetkým zaspieva banskobystrická kapela Rock Reunion. Hymna odznie v podaní Chlapov zo Šumiaca a po uvítaní na pódiu sa môžu fanúšikovia tešiť aj na autogramiádu.

Autor: (tom), Foto: Mirka Chabadová, video: TV Hronka