V bystrickom divadle Europa SC si na svoje prídu aj oteckovia

KULTÚRA
0 /

Po komediálnom predstavení v znamení ženského humoru a nahliadnutí do sveta rozprávok prostredníctvom bábkarského umenia tentokrát divadlo v Europa SC osloví najmä fanúšikov rodinnej situačnej komédie.

Odvážny koncept podporujúci kultúru

Divadelná scéna v priestoroch Europa SC si už našla svojho dámskeho aj detského diváka. Uvoľnené priestory centrum kreatívne využilo pre výstavbu pódia, inštaláciu osvetlenia a zapojenie zvukovej techniky. Divák tak zažíva atmosféru skutočnej divadelnej scény v priestoroch centra, ktoré dlhodobo dopĺňa voľnočasovú a dnes už aj kultúrnu ponuku v Banskej Bystrici.

Nezvyčajný nápad sa už v priebehu pár týždňov zmenil na úspešný koncept. Europa SC sa tak stala prvým regionálnym centrom, ktoré do svojich priestorov prinieslo dennú formu kultúrneho vyžitia pre široké divácke spektrum.

Naše centrum odjakživa prináša svojim návštevníkom pestrú paletu podujatí, výstav a akcií, ktoré majú oživiť ponuku prevádzok a podnietiť návštevníkov nielen vybaviť nevyhnutné, ale tráviť u nás aj svoj voľný čas. Divadlo sa tak stalo súčasťou našich ambícií upútať, prilákať a zabaviť ľudí,“

konštatuje Margaréta Saktorová, Marketing Manager Europa SC.

Roman Pomajbo je Ocko

V pripravovanej one man show Ocko ozvučí Roman Pomajbo myšlienky mnohých novopečených oteckov, ktorí sa nie vždy poľahky stotožňujú s novou životnou úlohou. Svojským humorným spôsobom tiež nahlas pomenuje prežívanie mnohých rodičov či starých rodičov, ktorí sa denne potýkajú s bežnými rodinnými situáciami.

Divákov čaká nadľahčený pohľad na rodinné či domáce situácie, v ktorých sa mnohí cítime takmer zúfalo. Výchova detí, porozumenie s partnerom, trampoty so širšou rodinou alebo najbližším okolím. Tentokrát sa nám predstaví žáner život a na chvíľu sa naň pozrieme z pohľadu diváka, povzbudení veľkou dávkou humoru,“

približuje predstavenie Marek Polomský, Marketing Manager Europa SC.

Predstavenie uvedie Europa SC vo štvrtok 12. mája 2022 o 19:00 hodine. Lístky na predstavenie si už záujemcovia môžu zakúpiť na: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/ocko-banska-bystrica-2022-05-12/.

Europa SC bude naďalej prinášať divadelný program pre všetky vekové kategórie diváckeho publika. Vo svojich priestoroch najbližšie opäť osloví detského diváka a na scénu sa znova dostanú aj miestne a regionálne divadlá.

Zdroj: Essence communications , Foto: Europa SC a ilustračné