V utorok má Deň matiek Rudlová – Sásová

SPRÁVY
0 /

V utorok 16. mája od 14:00 hod sa vo Verejnej knižnici Mikuláša Kováča na Karpatskej 3 uskutoční tradičné podujatie Deň matiek. Všetci Bystričania Bystričanky sú vítaní.

Program sa začne varením a ochutnávkou bryndzových halušiek, potom bude beseda na tému rodina a mama. Ďalej od 16:00 hod. pokračuje slávnostný program, v ktorom vystúpia deti z MŠ Karpatská, Ján Haruštiak z Divadla pod balkónom s pásmom poézie, predstavia sa mamičky – osobnosti z nášho okolia, zaznie aj spev a hudba.

„V mene organizátorov srdečne pozývam mamičky, babičky, ženy, dievčatá a všetkých, ktorí majú radi spoločné stretnutia, na naše tradičné podujatie Deň matiek, pretože všetky matky si zaslúžia našu úctu a vďaku za to, že priviedli na svet nový život,“

povedal pre náš portál jeden z organizátorov tohto podujatia Andrej Refka z Občianskej rady Rudlová – Sásová  II.

Organizátormi sú Nezávislá občianska iniciatíva Náš domov Sásová, Spoločenstvo a občianska rada Rudlová – Sásová, Denné centrum seniorov, ZŤP Púpava a Verejná knižnica Mikuláša Kováča v spolupráci s mestom Banská Bystrica a poslancami volebného obvodu Rudlová – Sásová.

den matiek v sasovej plagat

 

Zdroj: (dem), Foto: ilustračné