Štvrtkový predvianočný punč Daniela Karasa

SPRÁVY
1 /

S Mikulášom prichádza už po siedmy raz poslanec Daniel Karas z Fončordy. Vo štvrtok 7.decembra ho bude podávať o 16:00 hod. tradične na Kyjevskom námestí pri tržnici.

Daniel Karas k tejto akcii pre náš portál uviedol:

 „Stala sa z toho pre mňa milá tradícia. Takto sa chcem poďakovať ľuďom za celoročnú spoluprácu a zároveň im chcem aj popriať prijemné sviatky. Začínali sme pred 7 rokmi a badám, že každý rok príde viac a viac ľudí, čo ma veľmi teší.“

Môžeme potvrdiť tieto Karasove slová, pretože pred 7 rokmi nám pri svojom prvom predvianočnom punči povedal:

Novinkou bude predvianočný punč, ktorý som si pripravil pre ľudí a chcem ho ponúknuť Fončorďanom pri rozsvietení stromčeka na Mikuláša. Môže sa  z toho potom stať tradícia.“

Predvianočný punč Daniela Karasa je spojený s Mikulášom a rozsvietením vianočného stromčeka na Fončorde. Teraz bude skutočne „fončorďácku“ príchuť, pretože aj vďaka poslancovi Karasovi v spolupráci s miestnou občianskou radou sa tohto roku Fončorda stala samostatnou mestskou časťou.

A tak ako tradične deti dostanú sladké darčeky od Mikuláša a dospeláci predvianočný punč od svojho poslanca, pochopiteľne zdarma. Potešenie bude na všetkých stranách.

plagát Karasov punč 2017

Autor: (tom), Foto: ilustračné