Rekonštrukcia podzemného parkoviska v Europa SC pokračuje podľa plánu

SPRÁVY
0 /

Začiatkom júna tohto roku nákupné centrum Europa začalo s rekonštrukciou v podzemných garážach. Kým časť garáže s vchodom od Námestia SNP je už napriek stále prebiehajúcej rekonštrukcii návštevníkom sprístupnená, druhá časť garáže na svoju novú podobu ešte len čaká.

Druhá etapa rekonštrukcie podzemnej garáže prebieha postupne približne od polovice júla. Časť parkoviska so vstupom zo smeru Radvaň či Fončorda prechádza zmenami, ktoré podobne ako v prvej časti parkoviska skvalitnia možnosti parkovania zákazníkov nákupného centra.

,,Aktuálne prebiehajú v podzemnej časti Europa SC stavebné práce. Tieto sa týkajú napríklad modernizácie podlahy, ale aj osvetlenia parkovacích miest za nové LED osvetlenie. Novinkou parkovacieho areálu bude aj farebná zonácia a svetelná signalizácia voľných a obsadených parkovacích miest, ktorá umožní návštevníkom centra ľahšie sa zorientovať v podzemnej garáži,“

hovorí Tomáš Hollý, Senior Property Manager Europa SC.

Renovácia podzemnej garáže začala už začiatkom leta, kedy začali školské prázdniny a väčšina rodín s deťmi vycestovala na dovolenku. Práve to bol jeden z hlavných dôvodov pre letný termín rekonštrukcie.

,,Komfort návštevníkov je pre nás na prvom mieste, a preto sme stavebné práce rozdelili na dve etapy. Časť parkovacích plôch v podzemnej garáži je preto možné využívať aj počas rekonštrukcie. Práce prebiehajú podľa harmonogramu a tak veríme, že dočasné obmedzenia budú čoskoro minulosťou a návštevníkov v septembri poteší nové, moderné a prehľadné podzemné parkovisko,“

 dodáva Hollý. Parkovacie plochy budú opäť definitívne sprístupnené v druhej polovici septembra.

 

Zdroj: ESC BB, Foto: ilustračné