R2N Business Center ponúkne nové kancelárske priestory v Radvani

SPRÁVY
0 /

V Banskej Bystrici  pribudnú moderné kancelárske priestory pre nových investorov a miestne firmy. V Radvani sa na tento účel rekonštruuje osempodlažná budova bývalých Leteckých opravovní na Sládkovičovej ulici 29.

Ide o prestavbu administratívnej budovy ktorá bola už niekoľko rokov nevyužívaná. Za projektom R2N Business Center stojí investorská spoločnosť R2N s.r.o. z Banskej Bystrice. Investičné náklady na projekt predstavujú sumu  3,6 milióna eur a celá rekonštrukcia by mala byť podľa hotová v priebehu tohto roka.

„Na rekonštrukcii sa už pracuje. R2N Business Center je zhmotnením vízie o vytvorení komplexného centra so všetkým, čo potrebujú nájomníci pre svoje podnikanie,“

uviedla office manažérka spoločnosti R2N s.r.o.  Lucia Lipoldová.

Po dokončení nového objektu vznikne  4 000 m2 administratívnych priestorov, pričom celý interiér má rozlohu viac ako 6 000 m2. Inteligentná úsporná budova ponúkne priestory aj firmám s menším počtom zamestnancov, pričom jej súčasťou bude aj reštaurácia.

Dominantou projektu je kongresová sála pre 500 ľudí. Kapacita parkovísk v okolí objektu objekte je 120 miest s kontrolovaným prejazdom. Časť parkovacích miest bude vyhradená pre návštevníkov. Komfort a bezpečnosť parkovania zvýši kamerový systém pre monitorovanie stálou strážnou službou.

Projekt R2N Business Center podľa investora prináša modernú kvalitu pre podnikanie do priestoru priemyselnej zóny Banskej Bystrice s výborným dopravným napojením na rýchlostnú cestu R1, s dostatočným počtom parkovacích miest, reštauráciou a kongresovou sálou.

Komerčný kancelársky objekt tvorí jednotný urbanistický celok. Vďaka svojej flexibilite projekt umožňuje poskytnúť priestory aj spoločnostiam s menším počtom zamestnancov. Spolu s výškou budov, ktorá rešpektuje charakter miesta, vytvára príjemné, pokojné a inšpiratívne pracovné prostredie.

Viac informácií o projekte nájdete na webe www.r2n.sk.

Autor: (tom), Foto: vizualizácie R2N Business Center a ilustračné