Odštartovala fotografická súťaž Do práce na bicykli

SPRÁVY
0 /

Už po štvrtý raz organizuje banskobystrická Nadácia Ekopolis sprievodnú fotografickú súťaž k aktuálnej národnej kampani Do práce na bicykli. Začala sa minulý týždeň a prebieha na sociálnych sieťach.

Martina Ragalová z Nadácie Ekopolis k samotnej fotosúťaži  uviedla:

„Zapojiť sa môže každý, stačí poslať fotografiu, ktorá dobre vystihuje tému súťaže – Bicykel, vhodná alternatíva k autám pre cestu do práce.“

Od 1. mája sa ulice miest a obcí zaplnili cyklistami, ktorí budú v rámci súťaže Do práce na bicykli celý mesiac dochádzať do svojho zamestnania na dvoch kolesách. Šiesty ročník najväčšej cyklistickej kampane prináša rekordnú účasť obyvateľov Je to až 10 tisíc účastníkov, ktorí svojou registráciou podporili nielen myšlienku rozvoja nemotorových druhov dopravy na Slovensku, ale aj svoje mesto v súťažnom súboji s desiatkami ďalších samospráv.

Posielanie fotografií bude prebiehať prostredníctvom aplikácie Instagram, kedy súťažiaci označí svoju fotografiu hashtagom „#dopracenabicykli“ alebo prostredníctvom e-mailu. Súťažiaci pošle fotografiu v prílohe na e-mail:  nadaciaekopolis@gmail.com, do predmetu napíše “Fotosúťaž” a uvedie svoje meno a kontakt.

„Svoju fotografiu potom nájde súťažiaci zverejnenú na facebookovom profile Nadácie Ekopolis. Súťaží sa v troch kategóriách – najkrajšia fotografia na Instagrame, Facebooku a o Cenu Nadácie Ekopolis,“

dodáva Ragalová.

Uzávierka prijímania fotografií do súťaže je do 31. mája 2019. Víťazi budú slávnostne vyhlásení 18. júna 2019 na vyhodnotení kampane Do práce na bicykli v Bratislave a získajú poukážku v hodnote 100 eur na nákup v internetovom obchode www.bikeshop.sk.

Zdroj: Nadácia Ekopolis, Foto: iustračné