Občianska rada Rudlová – Sásová II. zasadá vo štvrtok

SPRÁVY
7 /

Vo štvrtok 27. februára o 17:00 hod., sa v priestoroch  v Komunitnom centre Sásová, Tatranská 10 uskutoční zasadnutie Občianskej rady Rudlová – Sásová II. Okrem členov rady a poslancov sa je môžu zúčastniť aj samotní občania.

Predseda Občianskej rady Rudlová – Sásová II. Andrej Refka, ktorý v nej pôsobí už 17. rok a spolupodieľal sa na jej založení, pre náš portál uviedol:

„Chcel by som všetkých, ktorých zaujíma, čo sa v Rudlovej a Sásovej urobilo a udialo, aj čo všetko sa ešte plánuje, pozvať na zasadnutie občianskej rady. Predstaví sa aj mladý aktívny Sásovčan, ktorý je najmladším členom občianskej rady, v Meste Banská Bystrica a možno aj na Slovensku.“

Ďalej dodal:

„Budem samozrejme veľmi rád, ak obyvatelia Rudlovej a Sásovej, prídu  aj so svojimi požiadavkami a návrhmi, lebo by sme ako občianska rada, chceli presadzovať, aby sa riešili problémy, na ktoré priamo upozorňujú obyvatelia (oprava chodníkov, ciest, lavičiek, osvetlenia, budovanie detských ihrísk a športovísk, rozšírenie parkovacích miest, kosenie, odvoz smetí, kultúra, šport, zamestnanosť, cestovný ruch a životné prostredie.“ 

Program:

  1. Schválenie programu
  2. Predstavenie nového člena Občianskej rady Rudlová – Sásová II
  3. Sprava o činnosti Občianskej rady Rudlová – Sásová II za rok 2019
  4. Informácia o uskutočnených kultúrno-spoločenských akciách v roku 2019
  5. Informácia o plánovaných kultúrno-spoločenských akciách v roku 2020
  6. Informácia o uskutočnených a plánovaných investíciách v Rudlovej a Sásovej
  7. Návrhy a podnety od obyvateľov Rudlovej a Sásovej
  8. Priority Občianskej rady Rudlová – Sásová II
  9. Rôzne a diskusia
  10. Záver

Pokiaľ si  vo štvrtok 27. februára podvečer nájdete čas, môžete prísť na zasadnutie Občianskej rady, lebo určite každý obyvateľ Rudlovej – Sásovej, by vo svojom okolí našiel niečo, čo by chcel zmeniť k lepšiemu.

Občania môžu prísť so svojimi podnetmi a návrhmi. Vypočujú si ich prítomní poslanci MsZ i členovia Občianskej rady RU-SÁ II. a pokúsia sa hľadať riešenie nastolených problémov tejto mestskej časti.

 

 

Autor: ( dem), Zdroj: OR RU-SÁ II.