Na najväčšom bystrickom sídlisku Rudlová – Sásová oslávia v utorok Deň otcov

SPRÁVY
0 /

V utorok 12. júna o 17:00 hod sa v priestoroch  Verejnej knižnice Mikuláša Kováča na Karpatskej 3 uskutoční tradičné podujatie Deň otcov,  spojené zo slávnostným zasadnutím Občianskej rady Rudlová – Sásová II.

Program

1.     Slávnostný program SZUŠ Lavuta
2.    Báseň o otcovi
3.    Slávnostné zasadnutie občianskej rady
Som poslancom otcom, veselé spomienky a zážitky s otcom
Vystúpenie poslancov                                                                                                                                                                                        (informácia z posledného zasadnutia MsZ – Územný plán mesta Banská Bystrica, zmeny a doplnky dotýkajúce sa Sásovej, stav budovania detských ihrísk v Sásovej, riešenie podnetov obyvateľov Starohorskej ulice, návrhy na minimalizáciu zdrojov elektronického smogu z antén mobilných operátorov v obytnej zóne, odstránenie reklamných tabúľ na Rudohorskej ulici, brániace výhľad  chodcom na priechod)
4.    Slovo pre verejnosť
5.    Záver

Pozvanie

„V mene organizátorov srdečne pozývam otcov, starých otcom a všetkých, ktorí majú radi spoločné stretnutia, na naše tradičné podujatie Deň otcov a zároveň všetkých tých, ktorých zaujíma, čo sa v Rudlovej – Sásovej urobilo a čo všetko sa ešte plánuje urobiť,“

povedal pre náš portál jeden z organizátorov tohto podujatia Andrej Refka, podpredseda Občianskej rady Rudlová – Sásová II.

Organizátormi stretnutia sú Nezávislá občianska iniciatíva Náš domov Sásová, Spoločenstvo a občianska rada Rudlová – Sásová, Denné centrum seniorov, ZŤP Púpava a Verejná knižnica Mikuláša Kováča v spolupráci s mestom Banská Bystrica a poslancami volebného obvodu č. 3.

Pokiaľ si nájdete v utorok 12. júna podvečer čas, príďte na Deň otcov na Karpatskú 3 stráviť príjemné chvíle v spoločnosti dobrých ľudí. Občania môžu prísť aj so svojimi podnetmi a návrhmi. Vypočujú si ich prítomní poslanci MsZ a členovia Občianskej rady Rudlová – Sásová II.. Zároveň sa pokúsia hľadať riešenie problémov tejto mestskej časti, lebo určite každý obyvateľ by vo svojom okolí našiel niečo, čo by chcel zmeniť k lepšiemu.

pozvanka

Autor: (ref), Foto: OR RU – SÁ II.