Na zastávke MHD pri ZVT dali na dieru poklop do 24 hodín

SPRÁVY
2 /

Zdá sa, že vďaka aktívnym občanom i mestským poslancom sa nám zatiaľ darí krátko po zverejnení problému nájsť do 24 hodín riešenie.  V oboch medializovaných prípadoch išlo o diery na komunikácii, na ktorých už roky chýbali poklopy.

Najskôr to bola 20.marca medializovaná  diera na Tatranskej ulici pri Tatranke na základe upozornenia našej čitateľky zo Sásovej, ktorú mestský úrad vďaka mestskému poslancovi Andrejovi Refkovi odstránil do 24 hodín  po zverejnení článku na našom portáli.

Teraz sme 26.marca zverejnili upozornenie nášho čitateľa na roky otvorenú dieru  na zastávke MHD pri ZVT a poslanec za túto mestskú časť Igor Kašper hneď nasledujúci deň vybavil osadenie poklopu Regionálnou správou ciest v Banskej Bystrici.

„Priznám sa, že som nevedel o tomto probléme, pokiaľ som si o ňom neprečital na Bystricovinách. Zistil som, že komunikáciu má v správe bystrická Regionálna správa ciest, kde som im to oznámil s prosbou, aby dieru čo najskôr zakryli poklopom. Bol som príjemne prekvapený, že zareagovali okamžite, dokonca na druhý deň prišli na toto miesto aj z vodární,“

uviedol pre náš portál Igor Kašper z volebného obvodu č.4.

Nás teší, že na zverejnené upozornenia Banskobystričanov reagujú poslanci z príslušných mestských častí a že obidve dlhé roky otvorené diery sa im podarilo promptne vyriešiť ich zakrytím poklopmi.

Preto budeme v tejto „sprostredkovateľskej“ činnosti pokračovať. Pokiaľ máte aj vy, naši čitatelia, nejaký problém v meste, ktorý vás dlhodobo trápi a neviete si s ním rady, napíšte nám na info@bystricoviny.sk a my sa pokúsime pomôcť vám ho vyriešiť. Zatiaľ sa nám to darí nad očakávanie….

Zdroj: Bystricoviny.sk