Na Pršianskej terase Profinex vstúpil do projektu a dokončil dlhodobo rozostavaný bytový dom

SPRÁVY
3 /

Banskobystrická spoločnosť PROFINEX s dvadsaťročnými skúsenosťami v developmente vstúpila do dlhodobo stagnujúceho projektu na Medenej ulici, aby na Pršianskej terase poskytla záujemcom okrem pozemkov a rodinných domov aj  byty.

Nové byty na Pršianskej terase sú určené všetkým, ktorí nechcú robiť kompromisy medzi prostredím a lokálnou dispozíciou. Okolie týchto bytov, obkolesené prírodou bez hluku mesta, ponúka úchvatný výhľad na Kremnické vrchy a Nízke Tatry.

Zároveň tieto byty umožňujú bývanie v bezprostrednej blízkosti Radvane a centra mesta. Pršianska terasa je navyše počas celého dňa preslnená vďaka svojej orientácii a prevýšeniu až 460 m n. m.

Práve dokončený a skolaudovaný bytový dom na Medenej ulici je príležitosťou pre mladých ľudí, mladé rodiny alebo ako investícia pre klientov, ktorí si uvedomujú všetky výhody bývania v „lone prírody“ a zároveň 5 minút autom od centra mesta.

Napriek  tomu, že PROFINEX sa venuje prevažne predaju pozemkov a rodinných domov, po úspešnej a rozsiahlej rekonštrukcii polyfunkčného objektu MILETIČOVA 60 v bratislavskom Ružinove, ponúka  dokončený bytový dom na Medenej ulici v Banskej Bystrici ako svoj ďalší bytový projekt.

Generálny riaditeľ skupiny PROFINEX JUDr. Roman Kvasnička k tomu uviedol:

„Zrejme každý obyvateľ či  návštevník Pršianskej terasy roky evidoval rozostavané bytové domy ako rušivý prvok nezapadajúci do konceptu bývania v okolitej prekrásnej prírode, preto sme sa ako najväčší developer tejto lokality rozhodli s tým niečo urobiť,  stavbu oživiť a dokončiť až do štandardu  bytových jednotiek s dostatočným počtom parkovacích státí.  Okrem skrášlenia okolia ponúkame našim klientom bývanie obkolesené lesom a malebnými kopcami, ale i priestor pre rozvoj potrebných služieb, ktoré rezidenti v lokalite i samotnom bytovom dome určite ocenia.“

Čerstvo skolaudovaný bytový dom s právoplatným kolaudačným rozhodnutím z  31. 10. 2019 má 53 jedno a dvojizbových  bytových jednotiek vybavených do štandardu, s možnosťou dokúpenia pivničnej kobky a parkovacieho státia v garáži alebo na vonkajšom parkovisku.

Bezkonkurenčná cena bytov v štandarde je už od 1.450 € s DPH za m2.  Súčasťou projektu sú 4 komerčné priestory, ktoré otvárajú priestor na dobudovanie služieb v progresívne sa rozvíjajúcej lokalite.

Viac informácií o projekte nájdete na www.bytyprsianskaterasa.sk a o developerovi na www.profinexholding.sk.

Autor: (tom), Foto: Profinex