MDD v Rudlovej – Sásovej v nedeľu pod oporným múrom na Rudohorskej

SPRÁVY
0 /

V nedeľu 4. júna od 16:00 hod.  ožije najväčšie banskobystrické sídlisko Rudlová – Sásová zabávajúcimi sa deťmi. Na ihriskách pod oporným múrom na Rudohorskej sa už tradične  zídu malí i veľkí Sásovčania, aby spoločne oslávili MDD.

Organizátori a partneri podujatia, ktorými sú  Mesto Banská Bystrica, Nezávislá občianska iniciatíva Náš domov Sásová, Saleziáni don Bosca, združenia Domka a Laura, Spoločenstvo a Občianska rada Rudlová – Sásová, v spolupráci s poslancami volebného obvodu Rudlová – Sásová, opäť pripravili pre deti aj s ich rodičmi a starými rodičmi zaujímavý program.

„Spolu s ostatnými organizátormi sme sa snažili pripraviť pre deti pestrý program.  Verím, že nám vyjde aj počasie a na ihriskách pod oporným múrom sa opäť zabaví, čo najviac malých i veľkých obyvateľov nielen zo Sásovej a Rudlovej“  

povedal pre náš portál člen miestnej občianskej rady Andrej Refka, ktorý sa na organizovaní Dňa detí v Rudlovej – Sásovej podieľa už od roku 2007.

Pre návštevníkov bude pripravená cukrová vata, kofola, sladkosti, skákací hrad,  stanovištia so súťažami, kultúrne vystúpenia, trampolína a ďalšie atrakcie.

Ak chcete so svojimi deťmi stráviť príjemné nedeľné popoludnie, príďte v nedeľu o 16:00 hod. na ihriská pod oporným múrom na Rudohorskej ulici. Bude to pre všetkých príjemný zážitok.

plagat mdd

Zdroj: (ref), Foto: Mirka Chabadová ilustračné