Veronika ide do finále Miss 2013 s mierami 90-60-90

SPRÁVY
0 /

Medzi finalistkami súťaže krásy Miss Slovensko 2013 je sympatická Banskobystričanka Veronika Záteková. Táto 19-ročná nádejná tenistka s číslom 8 môže zaujať porotu aj svojimi ideálnymi mierami 90-60-90 cm.

veronika2Veronika študuje na Športovom gymnáziu v Banskej Bystrici. Jej otcom je bývalý futbalový reprezentant Tibor Zátek. Hral za Duklu Banská Bystrica, pôsobil aj v Ostrave, Košiciach a Ružomberku. „Ona si zvolila túto cestu. Budem ju podporovať vo všetkom, aj v súťaži krásy. Veď je to moja dcéra. Krásu zdedila asi po celej rodine,“ uviedol otec Zátek pre portál pluska.sk.

Jeho krásna dcéra nedala ďaleko od rodinného športového stromu, je totiž nádejnou tenistkou. V aktuálnom rebríčku WTA zatiaľ figuruje za priečkami s poradovým číslom 900. Keď uspeje na Miss Slovensko 2013, nepochybne bude ešte žiaducejšou ozdobou tenisových turnajov doma i v zahraničí…

Ako malá som trávila s mamou a so sestrou veľa času na futbalových štadiónoch. Hrávam tenis a chcem sa mu venovať aj v budúcnosti Za svoj zatiaľ najväčší zážitok považujem tenisový zápas na Sicílii, kde som sa dostala do semifinále hráčok do 14 rokov a učarovala mi atmosféra plného a skandujúceho štadióna,“dodala k svojej športovej kariére Veronika.

Sympatická Banskobystričanka sa narodila v znamení Barana (24.marca 1993). K jej záľubám okrem športu patrí čítanie, priatelia a filmy. Meria 172 cm a je obdarená ideálnymi ženskými mierami 90-60-90.

Veronike budeme spolu s jej rodičmi a priateľmi držať palce 14. apríla v priamom prenose finále 18. ročníka súťaže Miss Slovensko 2013, ktorý bude vysielať TV JOJ.

Zdroj: Bystricoviny.sk