Banská Bystrica sa už vyzdobila do čarokrásnych Vianoc aj v Europe

SPRÁVY
0 /

Ruch predvianočného obdobia zaznieva čoraz intenzívnejšie. Obdobie záveru roka nám okrem zasneženej krajiny pripomína ajhustejšia doprava či zvýšený počet ľudí v uliciach a obchodoch. Okrem námestia už príchodom Vianoc vonia aj EuropaShopping Center.

Romantická atmosféra Vianoc

Atmosféru predvianočného obdobia môžeme intenzívnejšie prežívaťaj pohľadom na krásnu výzdobu vôkol nás. Čaro rozprávkových Vianoc môžu zažiť návštevníci Europa Shopping Center už v týchto dňoch.

Tradičné vône a chute najkrajšieho obdobia v roku,ponúkané na vianočných trhoch, si môžete vychutnať aj v teple nákupného centra. Okrem bohatej ponuky výzdob, darčekov či cukroviniek, centrum nezabúda ani na pestrosť lokálnych a prírodných výrobkov. Domáce koláče, medovníky či čučoriedkové víno ulahodia milovníkom tradícií.

Tí si prídu na svoje aj ponukou obľúbených ponožiek, štýlových čiapok a rukavíc. Všetkých, ktorí preferujú prírodné, bio a po domácky vyrobené produkty, iste osloví prírodná kozmetika Bio-Way, darčeky z maľovaného skla, šperky či mydlové kytice.

Ponuku sme vytvorili tak, aby si na svoje prišli všetci, ktorí vedia čím chcú obdarovať svojich najbližších. Okrem stálych prevádzok sú v centre prítomné už tradičné trhy s pestrou ponukou, ktorá doslova vonia príchodomVianoc. Návštevníci centra ocenia príjemnú atmosféru obohatenú unikátnou výzdobou,“

približuje Jana Seleštianska, Marketing Manager Europa SC.

Čaro rozprávky si môžete odniesť so sebou aj domov

Originálna výzdoba centra dýcha prítomnosťou najväčšieho sviatku lásky a štedrosti. Impozantné dekorácie navodzujú sviatočnú atmosféru a útulný foto kútik na lavičke pod stromčekom nabáda k vytvoreniu si vlastného zážitku v podobe fotografií s jagavým nádychom Vianoc.

Vianočná výzdoba je už tradične najväčším lákadlom pre rodiny či detičky. Fotografie z centra sú veľmi oceňované a častokrát sú jedinou motiváciou pre príchod do centra. Tešíme sa, že aj takýto rozmer čistej atmosféry sviatkov dokáže centrum poskytnúť svojim návštevníkom a priaznivcom,“

dodáva Seleštianska.

Mikuláš plný sladkostí aj aktívnej zábavy

V piatok 6. decembra sa najmä deti potešia prítomnosti Mikuláša, ktorý bude v centre medzi 14:00 – 17:00 hod. Rodičia, ktorí chcú svoje deti potešiť malou pozornosťou, môžu osloviť Mikuláša a jeho pomocníkov.

Pre priaznivcov  zábavyje pripravená možnosť aktívneho trávenia sviatkov amôžu sa zapojiť do charitatívneho Mikulášskeho behu. Štart je pripravený na sobotu, 7. decembra o 16:30 hodine. Bežcov poteší tombola a hrejivý pocit na srdci, keďže výťažok zo štartovného poputuje občianskemu združeniu na pomoc detským pacientom Neonka.

Keďže sa neraz stáva, že nám pokojnú atmosféru Vianoc narušia zápchy v doprave či preplnené parkoviská pred obchodnými centrami, odporúčame využiť online parkovací systém EuropaShopping Center https://www.europasc.sk/parkovanie, kde sa vždy aktuálne dozviete, koľko voľných kapacít má centrum k dispozícii. V prípade jeho naplnenia využite okolité parkoviská.

Predvianočné nakupovanie si môžete naplno užiť v EuropaShopping Centre v štandardných otváracích hodinách až do 23. decembra. Otváracie hodiny počas sviatkov sú nasledovné:

Zdroj: Essence communications, Foto: ESC a ilustračné