ASKO – NÁBYTOK začal s výstavbou novej predajne v Banskej Bystrici

SPRÁVY
0 /

Jedna z najväčších nábytkárskych spoločností ASKO – NÁBYTOK v najbližšej dobe rozšíri svoju obchodnú sieť o ďalšiu pobočku. Aktuálne pracuje na výstavbe novej predajne, ktorú plánuje otvoriť už koncom júna tohto roka v Banskej Bystrici. Tá prinesie do regiónu nielen nové pracovné miesta, ale aj najväčšie kuchynské štúdio na Slovensku a v Čechách.

Rozostavaná budova o rozlohe 6 000 m2, ktorá sa počas nasledujúcich mesiacov zmení na novú obchodnú jednotku plnú kvalitného tovaru a bytových doplnkov, sa nachádza v časti Radvaň Park v Banskej Bystrici. S realizáciou stavebných prác sa začalo už v priebehu predchádzajúcich mesiacov.

,,Banskobystrická predajňa ASKO – NÁBYTOK bude svojím spôsobom špeciálna. Okrem klasického nábytku a bytových doplnkov, ktoré sú súčasťou širokej ponuky spoločnosti, v nej zákazníci nájdu aj najväčšie kuchynské štúdio na území Slovenska a Čiech. K dispozícii tak budú aj služby kvalifikovaného personálu, ktorý ochotne zodpovie otázky aj tých najnáročnejších zákazníkov,“

hovorí o banskobystrickej predajni Andrea Štěpánová, marketingová manažérka spoločnosti ASKO – NÁBYTOK.

Spoločnosť ASKO – NÁBYTOK v súčasnosti prevádzkuje 6 predajní v rámci Slovenska. Štyri sú sústredené na západ, dve na východ krajiny. Najmenej pokrytou časťou teda zostávala oblasť stredného Slovenska, odkiaľ boli najbližšie predajne vzdialené niekoľko desiatok, či dokonca stoviek kilometrov.

,,Spokojnosť zákazníkov je v našej spoločnosti na prvom mieste. Aj preto sme sa novú predajňu ASKO – NÁBYTOK rozhodli postaviť v Banskej Bystrici, vďaka čomu sprístupníme naše produkty a služby aj zákazníkom na strednom Slovensku. Otvorenie predajne je naplánované na koniec júna 2019 a zákazníci sa pri tejto príležitosti môžu tešiť na špeciálne nákupné akcie a zvýhodnené ceny produktov,“

dopĺňa Štěpánová.

Otvorenie novej predajne bude nepochybne pozitívnym prínosom, a to nielen pre tých, ktorí plánujú zariaďovanie bytu či domu. Rozširovanie obchodnej siete so sebou prinesie aj nové pracovné príležitosti, ktoré prispejú k zvyšovaniu zamestnanosti v regióne.

Zdroj: Black Apple, Foto: ilustračné