Aj Vás označujú za hypochondra? S tým je teraz koniec!

SPRÁVY
2 /

Ešte si živo pamätám moje potulky po nemocničných oddeleniach, kde sa lekári snažili nájsť príčinu mojich zdravotných ťažkostí. Väčšinou rezignovane pokrčili plecami a pri troche nápaditosti mi dokázali odporučiť ešte návštevu psychológa. S tým som si výborne „pokecala“, ale nikdy nenašiel ani náznak mojej údajnej hypochondrie.

Nuž, príbeh pokračoval ďalších pár rokov – pod vplyvom rôznych životných udalostí som na svoje problémy so zdravím toľko nemyslela. Až po potrebnom preočkovaní proti tetanu v roku 2007 sa moje telo znova ozvalo v plnej sile – mám dosť tvojej nevšímavosti, tvojej pseudo-liečby, zľahčovania a ľutovania sa!

Vtedy som sa vydala na úžasnú dobrodružnú cestu. Precestovala som množstvo odborných kníh, časopisov, začala som študovať, čo ma bavilo a najmä – ozvala sa mi moja známa a ponúkla mi pomoc. Ja som vysilená a zlomená po všetkých tých neúspešných „liečbach“, „vyšetreniach“, jasne povedala ÁNO!

centrum-5Odporučila mi návštevu centra, ktoré sa natoľko líšilo od klasickej medicíny, že by ste tomu len ťažko uverili, že také existuje. Žiadne náročné a bolestivé vyšetrenia, žiadne hadičky, odbery krvi a čakanie na výsledky z mikrobiológie, aby vám podali zas nejaké „zaručene účinné“ nové antibiotikum. Len sa posadíte do manažérskeho kresla, na uši vám nasadia „slúchadlá“ (rozumej špeciálne binaurálne SBA snímače mozgových signálov), do rúk ďalšie elektródy, zamieria na vás „takým červeným svetielkom“ (zase ďalší vstup, ktorý sníma biologickú odozvu), nič nerobíte, nič necítite, len pohodlne sedíte a pozeráte sa, ako sa sníma stav vašich orgánov. Za pol hodinku máte výsledky, terapeut (nemusí byť lekár, ale musí mať certifikát) vám presne povie, aké zdravotné problémy máte, aké ste prekonali a prípadne ak si nedáte pozor, aké sa v budúcnosti môžu vyskytnúť. Špeciálne termooptické kamery v súčinnosti s vaším organizmom (na princípe vytvorenia biologickej spätnej väzby) dokážu vyhodnotiť, na koľko percent vám (ne)prospievajú vaše lieky, ktoré užívate. Doktor Imago vám odporučí prírodné doplnky stravy, ktoré sú pre váš organizmus tie najlepšie. centrum-3Zaujímavé je to, že keď si tie prípravky naozaj fyzicky kúpite (nič nie je zadarmo, aj za lieky v lekárni doplácame a dokonca kupujeme mačku vo vreci s kopou možných nežiadúcich účinkov!!!) a poctivo prídete na kontrolné „vyšetrenie“, od údivu neviete zatvoriť ústa. Váš organizmus doslova ožije, už za jeden až dva týždne pocítite úľavu. Dokonca sa vám zlepšia chronické ochorenia – pomaly začínajú miznúť. Doktor Imago vám ešte pripraví „zázračné vodičky“ (tzv. NOZOD – prípravok, ktorí zlikviduje ložiská napätia v organizme, „zabije“ nežiadúce baktérie, vírusy, parazity, plesne a obnoví komunikáciu medzi bunkami).

Dostanete pozitívne prijatie, terapeut sa s vami porozpráva, vypočuje si vaše starosti, aktívne sa o vás zaujíma, na čo lekár nemá čas. Lekár postupuje podľa výsledkov vyšetrení, neberie do úvahy vaše obavy, strach ani radosť. Často vás považuje za neschopných porozumieť svojmu ochoreniu. Keď sa pýtate, aby vám vysvetlil, čo sa s vami deje, odbije vás, že on najlepšie vie, čo robiť.

centrum-2V centre, kde pracuje doktor Imago, ste dôležití vy ako celistvá ľudská bytosť, nebude vás nikto deliť na kosti, kĺby, krv, nervy – dostatene komplexný obraz o sebe – o svojom zdraví a ochoreniach a budete môcť aktívne pristupovať k svojim problémom. Treba si však pamätať, že je dôležité nechať skutočnej liečbe šancu, že treba prehodnotiť svoj postoj k liečbe. Treba pochopiť, že skutočné vyliečenie je možné, že neexistuje neliečiteľné ochorenie, len nevyliečiteľný človek!

Ja som to vďaka mnohým okolnostiam v mojom živote pochopila a podarilo sa mi vyliečiť sa. Dnes nemám chronické zápaly, alergiu, astmu ani depresie! Dnes mám veľa energie a chuti ľuďom pomáhať – založila som vlastné Centrum bioregenerácie Skenar a ponúkam ľuďom liečbu, ktorá pomohla nielen mne, ale aj tisíckam ďalších ľudí.
A to všetko bez syntetických liekov! Zbavila som sa liekovej závislosti a mojej údajnej „hypochondrie“!

test-potravinovej-intoleranciePríďte si to vyskúšať do Centra bioregenerácie Skenar v Banskej Bystrici! V srdci Slovenska máme unikátneho lekára – je to doktor Imago!

V Centre bioregenerácie Skenar v Banskej Bystrici však môžete dostať ešte čosi naviac – neustále rozširujeme naše služby – v minulosti pribudla energetická terapia reiki, energetická psychológia – EFT (Emocional Freedom Techniques – cesta k emocionálnej slobode), testovanie potravinovej intolerancie – Food Detective a v budúcnosti pripravujeme ďalšie novinky.

GARANTUJEME VEĽMI NÍZKE CENY napriek tomu, že pracujeme s UNIKÁTNYMI LIEČEBNÝMI METÓDAMI – a to je IMAGO DIAGNOSTIKA A TERAPIA a samozrejme SKENAR TERAPIA – svetový trend v boji s rôznymi chorobami a bolesťami – a to bez syntetických liekov – liečba prebieha aktiváciou vlastných samoliečebných schopností tela.

centrum-trasa

Viac o týchto metódach si môžete prečítať na našej stránke: www.skenarcentrum.sk.

POZOR JÚNOVÁ AKCIA!!! – Pri objednaní 2 a viac členov rodiny, dostáva každý objednaný člen zľavu 20%!!! Využite túto možnosť!

Bc. Ing. Janka Teluchová – majiteľka Centra bioregenerácie Skenar Banská Bystrica
biológ, psychológ, certifikovaný Imago a Skenar terapeut
www.skenarcentrum.sk
mail: skenar@skenarcentrum.sk
tel.: 0907 023 122

Zdroj: PR článok, skenarcentrum.sk