V pondelok o štvrtej vypuknú majstrovské oslavy na Námestí SNP

ŠPORT
3 /

V sobotu večer vybojovali naši chlapci historicky prvý titul hokejových majstrov Slovenska. Gratulácie prichádzajú z celého sveta, Bystričania môžu osláviť titul s majstrami a poďakovať sa našim “baranom“ v pondelok o 16:00 hod. na Námestí SNP.

Primátor mesta Ján Nosko v nedeľu na svojom facebookovom profile napísal:

„Včera po zápase som chlapcom poďakoval za celú Banskú Bystricu . Ak  im chcete poďakovať aj Vy, príďte v pondelok na Námestie SNP, o 16:00 hod. tam vypuknú majstrovské oslavy s našimi MAJSTRAMI.“

Na Námestí SNP od štvrtej  vystúpia PETER NAGY s INDIGO a Kabát revival.  Príďte  na oslavu titulu spojenú s autogramiádou. Berte dresy, šály, tričká, BARANOVINY a dobrú náladu.

Ak si to chcete užiť spoločne s najvernejšími fanúšikmi z kotla, pridajte sa k nim. Zraz je o 14:30 hod. na zimáku a nasledovať bude veľkolepý pochod na námestie s pyrom, bubnami, vlajkami a všetkým, čo k tomu patrí.

Ku gratulantom sa pripája aj naša redakcia. Z Neapola našim skvelým  hokejistom gratuloval Bystričan Marek Hamšík, pridávajú sa ďalšie známe športové osobnosti.

Na bystrickom Námestí SNP sme už v minulosti  vítali olympijských víťazov Nasťu Kuzminovú (2010, 2014) a Mateja Tótha (2016). Po Stanley Cupe  v roku 2013 zdvihne teraz nad hlavu Dzurillov pohár spolu so svojimi spoluhráčmi z HC´05 iClinic Banská Bystrica naša hokejová legenda Michal Handzuš.

Nenechajte si ujsť túto historickú chvíľu pre Banskú Bystricu – Európske mesto športu 2017 a príďte na pondelkové majstrovské oslavy. Naši chlapci si to zaslúžia.

Autor: (tom), Foto: Mirka Chabadová