Matej Tóth pozýva na Deň otvorených dverí na Dukle v stredu aj s Petrou Vlhovou

ŠPORT
4 /

V stredu 15. júna 2022 bude na Štiavničkách rušno. Na atletickom tréningovom štadióne VŠC DUKLA Banská Bystrica sa uskutoční Deň otvorených dverí. Harmonogram podujatia je rozdelený na dva časové bloky. Od 10:00 do 12:00 hod. bude podujatie patriť školám, od 14:00 do 17:00 hod. zasa pre širokú verejnosť.

V rámci dopoludňajšieho a poobedňajšieho programu sú naplánované dve podpisové akcie. Účasť na nich okrem iných športovcov Dukly prisľúbila  najväčšia hviezda vojenského vrcholového športu Petra Vlhová.

Petra Vlhová

Petra Vlhová

Akcia na Štiavničkách bude patriť prezentácii rezortného centra prostredníctvom športov ako aj samotných špičkových športovcov. Účastníci si zároveň pripomenú 55. výročie založenia Vojenského športového centra DUKLA Banská Bystrica.

Na Dni otvorených dverí sa predstaví chodecký olympijský šampión z Ria 2016 a súčasný riaditeľ VŠC DUKLA Banská Bystrica Matej Tóth a ďalší bývalí či súčasní športovci centra: Michal Martikán, Elena Kaliská, Paulína Bátovská Fialková, Monika Chocholíková, Ivona Fialková, Patrik Jány, Juraj Tužinský, Peter Gelle a Emma Zapletalová.

Účastníci autogramiády 11:00 – 12:00 hod.: Matej Tóth, Elena Kaliská, Monika Škáchová, Juraj Tužinský, Peter Gelle, Michal Morvay, Emma Zapletalová, Michal Barbier, Achsarbek Gulajev a Nelli Novodomská.

Účastníci autogramiády 16:00 – 17:00 hod.: Petra Vlhová, Michal Martikán, Matej Tóth, Elena Kaliská, Paulína Bátovská Fialková, Monika Chocholíková, Ivona Fialková, Patrik Jány, Tajmuraz Salkazanov a Miroslav Úradník.

Chýbať nebude ani predvádzanie rôznych športov či ukážky vojenskej a hasičskej techniky. V každom prípade to bude zaujímavý deň pre malých i veľkých návštevníkov.

Autor: (tom), Foto: VŠC Dukla a TASR