Zimný ročník Fashion show LaVie v bystrickom Ministry of Fun prinesie nečakanú emóciu

KULTÚRA
0 /

Zimný ročník módnej Fashion show LaVie sa nezadržateľne blíži. Kreatívny tím ľudí, ktorý sa postará o to, aby aj po tretíkrát vytvoril nezabudnuteľnú atmosféru, srdečne pozýva v nedeľu 20. novembra 2022 do priestorov najväčšieho a najmodernejšieho klubu na Slovensku. V Ministry of Fun v Banskej Bystrici to celé vypukne o 18:00 hod. A vy môžete byť pri tom, keď sa nočný klub premení na dychberúci priestor spojený s módou a umením.

Tím ľudí, ktorý si sadol po ľudskej aj pracovnej stránke, má za sebou dva mimoriadne úspešné ročníky Fashion show LaVie. Vysoko nasadená latka im vôbec neprekáža, práve naopak. Navodiť pocit, že sa nenachádzame v nočnom klube a pohladiť oči, myseľ aj dušu  programom, ktorý prináša okrem módnej prehliadky najmä komplexný umelecký zážitok, je pre nich veľkou výzvou.

Zimná prehliadka v spolupráci s najväčším nočným klubom na Slovensku

Módna návrhárka Viera Futáková, spolu so svojimi kolegami, pripravuje v tomto ročníku zimnú prehliadku v spolupráci s hlavným partnerom Ministry of Fun.

„V predošlých ročníkoch sme organizovali prehliadky na hrade v Slovenskej Ľupči, ktorý ponúka noblesnú atmosféru. Vzhľadom na kapacitu ľudí, ktorí nás chcú podporiť a zimnej Fashion show LaVie sa zúčastniť, sme si tentokrát vybrali priestor, ktorý je v Banskej Bystrici jednoznačne technicky najlepšie vybavený. Zároveň je to pre nás ťažká úloha, aby sme vysokú a emočnú úroveň predošlých prehliadok udržali. Táto skúška nás však posúva míľovými krokmi vpred,“

vyjadrila svoje pocity Viera Futáková.

Viera Futáková

Viera Futáková

Projekt LaVie je podporou talentov z Banskej Bystrice

Hlavnou myšlienkou, vďaka ktorej vznikol už prvý ročník, je poukázať na to, koľko talentov z rôznych oblastí a sfér sa nachádza v Banskej Bystrici.

„Chceme podporiť lokálnych umelcov, dodávateľov a predajcov. To je naša prvotná myšlienka, prečo táto šou vlastne vznikla. A v neposlednom rade je to tiež túžba predať emóciu, čo náš tvorivý tím určite vystihuje najlepšie,“

dodáva Futáková.

LaVie kreatívny tím

LaVie kreatívny tím

Z programu výnimočnej akcie, organizátori veľa prezradiť nechcú, ale isté je, že sa návštevníci môžu tešiť hneď na niekoľko špeciálnych prekvapení. Viere Futákovej sa splnil sen, a tak sa súčasťou programu stanú žiačky Základnej umeleckej školy Jána Cikkera v Banskej Bystrici.

Na pódiu tiež vystúpi fantastická speváčka a jedno prekvapenie je prichystané aj počas samotnej módnej prehliadky, ktorá je zameraná na jesennú a zimnú kolekciu, ale aj na plesovú sezónu a spoločenské šaty. Podľa organizátorov sa oproti predošlým ročníkom chystá program z úplne iného súdka.

Charitatívny zámer prehliadky bude podporený dražbou

Tak, ako aj minulé ročníky, bude mať šou charitatívny podtón. Cieľom tohto podujatia je, formou dražby pomôcť tým, ktorí to najviac potrebujú. Celý výťažok z dražby preto poputuje na dobrú vec.

Predmetom dražby bude krásna dizajnová záležitosť, ktorú vytvorila a vyrobila šperkárska firma Loretta z Trenčína.

Pripravte sa na show nabitú emóciami

V nedeľu 20. novembra sa v klube Ministry of Fun nechajte unášať čarovnou atmosférou, módou a umením, ktoré už po tretíkrát vytvorí kreatívny banskobystrický tím. Je to zohratý tím ľudí, ktorí majú fantáziu, chuť tvoriť a je im blízka ľudskosť a pomoc druhým.

Vášeň, akú vkladajú do svojej práce, pocítite všetkými svojimi zmyslami. Presne taká je móda a také je umenie, ktoré prinesie Fashion show LaVie. Podujatie sa začína o 18:00 hod.

Módna návrhárka Viera Futáková

Módna návrhárka Viera Futáková

Organizátormi a spoluorganizátormi Fashion show LaVie sú: módna návrhárka Viera Futáková, EVENT&WEEDING PLANNING Madelaine, make up artist Veronika Huťková, vlasové štúdio Extravaganza Studio LV, hairstylist Lukáš Halama, koordinátor projektu Viliam Lajgút.

Vstupenky na zimný ročník Fashion show LaVie si môžete zakúpiť v salónoch: Viera Futáková – 0907 855 390, Extravaganza Studio LV – 0910 100 099 alebo zarezervovať na: info@laviebb.sk.

Zdroj: Fashion show LaVie  , Foto: archív Viery Futákovej