Vieme prví, kde odštartuje Juraj ŠOKO Tabaček toto leto!

KULTÚRA
0 /

Zapamätajte si dátum 17. – 21. júna 2019! Banská Bystrica opäť ožije umením a zábavou! S hercom a  moderátorom Jurajom ŠOKO Tabačekom.

Medzinárodný umelecký festival FUBABY 2019 – CELOTÝŽDŇOVÝ multižánrový festival mestského typu so ŠIESTIMI scénami, sympóziami a v tohto roku so šiestimi umeleckými žánrami – hudba, výtvarné umenie, divadlo, tanec, literatúra, dizajn.

juraj soko tabacek

Už 8. ročník festivalu FUBABY 2019 prináša do Banskej Bystrice veľké mená, na ktoré sa návštevníci môžu tešiť. Začiatok leta v meste odštartujú svojimi vystúpeniami napríklad SIMA MARTAUSOVÁ, SEMATAM, KOLLÁROVCI, a tiež napríklad Najlepší portrétista Európy 2017 Peter Svaljavčuk s osobnosťami medzinárodného sympózia – Banskobystrický Montmartre.

Návštevníkov festivalu rozpáli PUĽS, PARTIZÁN, SLOVAK VOICES aj CIGÁNSKY DIABLI. Ďalej sa môžete tešiť na banskobystrické kapely ROCK REUNION, Trio DOLCE, The BUTTONS aj MED a mnoho ďalších umelcov.

sima martausova

Jednodňový a  celofestivalový lístok Festivalu zahŕňa otvorené scény s voľným vstupom, bohatým sprievodným programom a žánrovo rôznorodými zónami, s predávanými vystúpeniami, koncertami a predstaveniami. Spája nielen umelecké druhy, ale predovšetkým predstavuje populárne osobnosti s talentami a regionálnymi telesami pre najširšiu verejnosť. A takto to vyzeralo na festivale FUBABY vlani:

Zaručene sa máte na čo tešiť. Viac informácií o festivale, programe a lístkoch nájdete na sociálnych sieťach a všetko postupne na stránke www.fubaby.sk.

FUBABY – dovolenka v Banskej Bystrici? Všetko je možné! Zážitky, ktoré vás naplnia farebnosťou a inšpiráciou!

CITYLIGHT2019_April-01(1)

 

Zdroj: Nikola Pivarčeková FUBABY , Foto: ilustračné