V sobotu 2. júla 2022 bude v Radvanskej záhrade Kultúrno – športový deň

KULTÚRA
0 /

Už túto sobotu 2. júla bude v Radvanskej záhrade veselo. Na začiatku letných prázdnin sa v Radvanskej záhrade od 9:00 – 16:00 hod. uskutoční Kultúrno – športový deň. Podujatie bude prebiehať aj v okolí Auly SZU, vonkajších priestoroch Evanjelického kostola, Kaštieľa Radvanských a Divadelnej kaviarne Emily.

Deti s rodičmi či starými rodičmi sa môžu tešiť na bohatý kultúrny program, skvelé spevácke vystúpenia a rôzne atrakcie.

Radvanská záhrada

Radvanská záhrada

„Milé deti, rodičia a starí rodičia, srdečne vás pozývame pri príležitosti ukončenia školského roku a začatia prázdnin na kultúrno – športové podujatie, ktoré sme si pre Vás pripravili. Verím, že nám zachováte vašu priazeň, opäť sa spolu stretneme, zoznámime, utužíme naše skvelé vzťahy a zažijeme príjemný deň,“

pozývajú na Kultúrno – športový deň v Radvanskej záhrade mestský poslanec za Radvaň Marek Ondráš a riaditeľ Auly SZU Patrik Trnka.

Zľava Marek Ondráš, Patrik Trnka a ďalší dobrovoľníci

Zľava Marek Ondráš, Patrik Trnka a ďalší dobrovoľníci

V pripravenom programe zaspievajú Syska – Sylvia Baranová, Lara Abou Hamdan a Matej Bartko, zatancujú Detský folklórny súbor Matičiarik, DFS Prvosienka BB, Tanečná škola Janette Fáberová, Súkromné centrum voľného času Yamaha, Ardenza – tanečná škola Mgr. Miroslav Ondrejkovej, Tanečná skupina Young Miracles a Tanečná skupina K – Dance.

Deti si môžu zašportovať a užiť si rôzne športové aktivity: futbal, hokej, florbal, tenis či biatlon. Najmenší si vypočujú potulného rozprávkara Sloviena Miroslava (Miroslav Kapusta), môžu vyskúšať  maľovanie na tvár, kolotoč, skákací hrad, lezeckú stenu, zlaňovanie a ďalšie atrakcie.

Organizátori

Organizátori

Nebude chýbať autogramiáda hokejistov HC´05 s maskotom, ukážky dopravnej a mestskej polície, Hasičský zbor Badín a detská pena, ani ukážky psieho výcviku ZVJS. Podujatím bude sprevádzať Veronika Švantnerová. Občerstvenie s ovocím a pitný režim sú zabezpečené.

Priatelia, ak ešte nemáte plány na sobotu 2. júla, tak vás organizátori Kultúrno – spoločenského dňa v Radvanskej záhrade srdečne pozývajú medzi seba  a tešia sa na všetkých návštevníkov.

Sobotňajšie podujatie podporili športovci Marek Hamšík, Richard Zedník, Michal Handzuš, Vladimír „Dracula“ Moravčík  a ďalší.

Týmto prvým podujatím zároveň začína „Radvanské leto 2022″, Počas prázdnin a slnečného leta zažijete v Radvani až 10 kultúrnych podujatí.

Autor: (tom), Foto: ilustračné a FB