V Klube 77 bude blind disco, pred Štefanom zahrajú Darkness Positive, Bezpokory, Trucki a Adalbert

KULTÚRA
0 /

V pondelok 25. decembra 2023 od 20:00 hod. sa v Klube 77 (Horná ulica 54) zopakuje 5. krát tradičná akcia s humorným názvom Povianočná skupinová samovražda alkoholom. Okrem tancovania potme zahrajú domáce bystrické kapely spolu s hosťom Darkness Positive.

Každoročne sa na prvý sviatok vianočný stretávajú v Klube 77 fanúšikovia zábavy a živej hudby, ktorí na sviatky pricestujú z celého Slovenska a Česka domov do Banskej Bystrice. Organizátor sľubuje, okrem príjemných stretnutí, koncerty toho najlepšieho na bystrickej klubovej scéne.

Tešiť sa môžete na alternative-rockový Adalbert, ktorí predskakovali aj svetovým Placebo. Po nich vystúpia Trucki, ktorých repertoár vznikol za 3 dni a odvtedy rokmi zľudovel.

Hardrocková kapela Bezpokory kedysi vystupovala pod názvom Christmas, teraz sa vracia na pódiá s novým angažovaným repertoárom. Špeciálnym hosťom bude Darkness Positive a ich progresívny jazz-funk.

 

Záver večera bude patriť špeciálnej blind disco, kde v prítmí UV svetiel bude možné do rána tancovať “akoby sa nikto nedíval”. DJ set tvoria svetové hity od Red Hot Chilli Peppers, Nirvany či Prodigy.

 

Viac informácií nájdete na  https://www.facebook.com/events/2104314783254690/.

Zdroj: Filip Jánošík Lehotský , Foto: Klub 77 a ilustračné