Rocker Alice Cooper dal Banskej Bystrici opäť košom – jeho koncert presunuli z amfíka do Bratislavy

KULTÚRA
3 /

Alice Cooper chce pre svojich fanúšikov vždy vytvoriť čo najlepšiu show. Tí bystrickí sa tešili  na jeho júnový koncert na amfiteátri Paľa Bielika dlhé mesiace, ale tak ako vlani v rámci koncertu Hollywood Vampires aj teraz zbytočne.

Koncert Alice Coopera bude napokon v Bratislave

Agentúra Amadeus v minulých dňoch oznámila, že kvôli technickým potrebám a logistike presúva koncert Alice Coopera z Banskej Bystrice do PEUGEOT Arény v Bratislave. Koncert sa uskutoční v pôvodnom termíne 14. júna 2024 o 19:00 hod. v novom mieste konania. Predskokanmi budú kapely Tublatanka a Heľenine oči.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti. Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky najneskôr do 17. mája 2024 na tom mieste kde si ich zakúpili.

Priekopník divadelného hororového rocku Alice Cooper oznamuje na rok 2024 európske turné, počas ktorého nevynechá ani Slovensko.  Po úspešnom a nabitom roku 2023, počas ktorého precestoval Severnú Ameriku, kde odohral 67 koncertov a propagoval svoj album „Road“, prichádza so svojou novou scénickou šou do Európy.

Alice Cooper

Alice Cooper

Koncert HOLLYWOOD VAMPIRES s Alice Cooperom vlani zrušili na poslednú chvíľu

Johnny Depp so svojou rockovou skupinou Hollywood Vampires v zostave s hviezdnym triom Alice CooperJoe Perry a Tommy Henriksen mali vlani v júli vystupovať na Slovensku vo Zvolenskej Slatine. Z organizačných  dôvodov agentúra presunula koncert do Banskej Bystrice na Amfiteáter Paľa Bielika.

Na koncert Hollywood Vampires 20. júla 2023 sa tešila nielen Banská Bystrica, ale hudobní fanúšikovia na celom Slovensku. Krátko pred koncertom však kapela oznámila, že bystrické vystúpenie musia zrušiť.

Hollywood Vampires

Hollywood Vampires

Agentúra Profi Event, ktorá koncert organizovala, na sociálnej sieti uviedla:

„Po zrušení koncertu v Budapešti prichádza ďalšie. Je nám to ľúto, ale dnešný koncert Hollywood Vampires je definitívne zrušený. O spôsobe vrátenia vstupného vás budeme informovať.“

Koncertné pódium na banskobystrickom amfíku

Koncertné pódium na banskobystrickom amfíku

Hovorilo sa vtedy o tom, že kapele údajne nemal vyhovovať technický stav oceľovej konštrukcie veľkého pódia, čo však vylúčili samotní technici. Napokon to o pár dní neskôr potvrdil koncert hard – rockovej legendy Deep Purple, ktorý sa bez problémov konal 22. júla na Amfiteátri Paľa Bielika na rovnakom pódiu!

Zdá sa, že Banská Bystrica má na Alice Coopera opakovane smolu…

Priekopník divadelného hororového rocku Alice Cooper

Priekopník divadelného hororového rocku Alice Cooper

Autor: (tom), Foto: ilustračné