Radvanský ples bude 10. februára 2023 v R2N Radvaň

KULTÚRA
0 /

Sezóna plesov je v plnom prúde aj v Banskej Bystrici. Dlho očakávaná kultúrno-spoločenská akcia prichádza do Radvane. 10. februára o 19:00 hod. začína Radvanský ples.

Hlavní organizátori Radvanského plesu Marek OndrášJozef Pantlík uvádzajú:

„Vážené dámy, vážení páni, srdečne vás týmto pozývame na krásne spoločenské podujatie s neopakovateľnou atmosférou, ale aj zábavou na ktorú budete príjemne spomínať.“

Zľava Marek Ondráš a Jozef Pantlík

Zľava Marek Ondráš a Jozef Pantlík

Už 10. februára 2023 v R2N centre v Radvani budú mať účastníci plesu možnosť vypočuť si naživo nielen legendárne hity Karola Duchoňa  v podaní kapely Duchoňovci, ale aj svetoznáme operné árie, ktoré spieval sám Luciano Pavarotti  v podaní banskobystrického operného speváka Dušana Šimu. Do tanca i na počúvanie zahrá Ľudová hudba Hron.

Duchoňovci

Duchoňovci

Večerom budú sprevádzať moderátori Martina Em Černeková a Peťo Cítenyi, ktorí spoločne s  účinkujúcimi dodajú celému plesu nielen noblesu, ale aj štipku humoru. Ulahodené bude aj oku plesajúcich mužov a žien vďaka Fashion Show Boženy Peterášovej v podaní finalistiek Miss Horehronie či vystúpeniu profesionálnych tanečných párov zo známej Fáber Dance School.

Fashion Show Boženy Peterášovej

Fashion Show Boženy Peterášovej

Samozrejmosťou je príjemné občerstvenie a vynikajúce jedlo, ktoré zabezpečuje Catering Party Servis.  O zábavu až do rána bieleho sa postará DJ Jozef Pantlík. Nebude chýbať ani bohatá tombola s úžasnými cenami. Spoluorganizátorom Radvanského plesu je Divadelná kaviareň Emily.

Ľudová hudba Hron

Ľudová hudba Hron

„Tešíme sa na Vás priatelia, spoločne zažijeme krásny kultúrno-spoločenský večer. Som skutočne veľmi rád, že sa mi podarilo naplniť a zrealizovať ďalšiu jedinečné a dlho očakávané podujatie v našej Radvani, hlavne pre bežných ľudí, ktorí majú radi milú zábavu, kultúru, vzájomné a súdržné stretnutia, ale aj udržiavanie vzťahov a nových priateľstiev pre nás všetkých v Radvani a meste Banská Bystrica,“

hovorí Marek Ondráš.

Marek Ondráš

Marek Ondráš

Radvanský ples je určený pre každého, kto má chuť zažiť krásny večer, zabaviť sa, ale aj spoznať nových ľudí či udržiavať súdržnosť v rámci nášho mesta.

Viac informácií o Radvanskom plese nájdete na  facebookovej stránke
https://facebook.com/events/s/radvansky-ples/1227680444852921/.

Autor: (tom), Foto: ilustračné