Pozvánka na najbližšie predstavenia pre deti a dospelých v Bábkovom divadle na Rázcestí

KULTÚRA
0 /

Vážení a milí diváci, vážené a milé diváčky, rok 2019 je už v plnom prúde a tak isto divadelný program pre deti a dospelých Bábkového divadla na Rázcestí, ktorý pokračuje v sezóne s názvom „V znamení snov“.  Radi by sme Vás spolu s BDNR pozvali na najbližšie predstavenia v zelenej vile

PRE DETI

Nedeľa 13. 1. o 10:00 hod. v Teátriu

Monika Kováčová: AKVABATOLÁRIUM

Interaktívne mokré predstavenie pre batoľatá a ich rodičov.
Pokračovanie projektu Batolárium pre deti od 15 mesiacov do 3 rokov.
Dĺžka predstavenia je 25 minút.

akvabatolarium

Nedeľa 13. 1. o 16:00 hod. v Teátriu

Iva (Ne)bojsaňa: BUBÁCKA ROZPRÁVKA

Protistrašidelná rozprávka pre všetkých, čo sa (ne)boja, vhodná pre deti od 3 rokov.

bubacka rozpravka

Nedeľa 20. 1. o 10:00 hod. v Teátriu

Monika Kováčová: FARBATOLÁRIUM

Farebné pokračovanie projektu Batolárium. Príbehy farieb a hra s origami bábkami v predstavení pre najmenších. Dĺžka predstavenia je 25 minút.  Pre deti od 15 mesiacov do 3 rokov. Realizované s finančnou podporou MK SR.

farbatolarium

Nedeľa 20. 1. o 16: 00 hod. v sále

Rozprávková geografia: INDIÁNSKE ROZPRÁVKY

Príbehy viacerých indiánskych kmeňov – Uväznené Slnko a Náčelník Živá voda – ožívajú v indiánsko-slovenskom rozprávkovom típí. Pre deti od 3 rokov.
Dĺžka predstavenia je 60 minút. Z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

indianske rozpravky

PRE DOSPELÝCH 

Streda 16. 1. o 19:00 hod. v Teátriu

Ingrid Lausund: MONOLÓGY NA DOMA

Spoločenské hry o ne / bezpečí. Výber monológov Čajník, Posteľ a Doplnky z hry Bin nebenan. Dĺžka predstavenia je 90 minút.

Z ohlasov divákov: „Kedy ste boli naposledy na divadelnom predstavení a ani chvíľku ste sa nenudili, čas vám neuveriteľne rýchlo uletel, prežili ste úžasné emócie a keď to skončilo, mali ste chuť kričať „Čožéé? Veď ja sa ešte chcem pozerať!“ Tak my sme boli na takomto predstavení minulý piatok. Monológy sú skvelé, veľká gratulácia celému realizačnému tímu!“

monology na doma

Streda 23. 1. o 19:00 hod. v sále

Václav Havel: MOTÝĽ NA ANTÉNE

Jednoaktová komédia Václava Havla oscilujúca na hranici medzi ideálmi a skutočnosťou, konaním a nekonaním, logikou a blázincom. Dĺžka predstavenia je 60 minút.

Z ohlasov v médiách: „Činohernou jednoaktovkou Václava Havla divadlo vtipne, dôstojne ale aj rezolútne oslávilo 100. výročie Československej republiky. S poetikou príznačnou najmä v produkciách pre dospelého diváka sa divadelníci rozhodli predostrieť netypickú „havlovku“ plnú sviežeho humoru, nadhľadu a znalosti veci.“ 

motyl na antene

Viac informácii o predstaveniach nájdete na našej webovej stránke www.bdnr.sk. Rezervácia vstupeniek na tel. č. 048/412 55 13, e-mailom: vstupenky@bdnr.sk,predpredaj online: www.ticket-art.sk. Pokladňa BDNR je otvorená každý pracovný deň od 8:00 do 16:00 hod. a hodinu pred každým verejným predstavením.

Bábkové divadlo na Rázcestí sa teší na Vašu návštevu!

Zdroj: Monika Tatarková, Foto: BDNR