Posledné predstavenie Bábkového divadla na Rázcestí pred letom bude pre batoľatá

KULTÚRA
0 /

.. a hneď dvakrát! V nedeľu 23. júna sa úplne poslednýkrát v aktuálnej divadelnej sezóne otvorí vila Dominika pre verejnosť. Privilégium privítať divákov a diváčky pred prázdninami dostalo mokré dielko AKVAbatolÁRIUM. 2x 30 minút z cyklu interaktívnych predstavení pre najmenšie deti osvieži teplý júnový víkend.

Predstaveniam pre deti od 10 mesiacov sa Bábkové divadlo na Rázcestí venuje kontinuálne od roku 2011. Do dnešného dňa vzniklo 5 častí cyklu, produkcie sa predstavili na mnohých národných i medzinárodných festivaloch a privítali tisícky bábätiek, batoliat, detí a rodín. Akvabatolárium vzniklo v r. 2012 ako druhý diel cyklu v réžii Moniky Kováčovej a Mariána Pecka.

„Akvabatolárium ponúka možnosť zúčastniť sa výpravy z kúpeľne až do mora, vďaka hre s vodou a predmetmi, ktoré s ňou bežne súvisia. Deti môžu, majú právo dotýkať sa scény, rekvizít, môžu sa voľne pohybovať, pýtať sa, zapájať sa do akcie a (spolu)tvoriť ju,“

hovorí režisérka v bulletine k inscenácii.

Predstavenia sa uskutočnia v prostredí divadelného Teátria BDNR. Vodným svetom bude sprevádzať herečka Mária Šamajová.

Čo viac dodať? Treba zažiť!  Poslednýkrát v sezóne, v tradičnom doobednom čase o 10:00 hodine, alebo poobede o 16:00 hod. Vyberte si svoj čas, pripravte sa na prehánky a ak uznáte za vhodné, doneste si náhradné dupačky. Novú sezónu BDNR otvorí v septembri.

Rezervácie: 048/412 55 13, vstupenky@bdnr.sk, pokladnica BDNR je otvorená každý pracovný deň do 16.00 hod a hodinu pred predstavením cez víkend. Predpredaj vstupeniek online: www.ticket-art. sk.