Piaty ročník banskobystrického festivalu Voľné pódium je tu aj toto leto!

KULTÚRA
0 /

V rámci letných kultúrnych aktivít mesto Banská Bystrica pripravuje v auguste na Námestí SNP 5. ročník projektu Voľné pódium. Poslúži na prezentáciu banskobystrických kapiel, spevákov, tanečníkov, recitátorov a iných umeleckých foriem.

Multi-žánrový festival, ktorý nemôže chýbať v tohtoročnom programe Banskobystrického kultúrneho leta. Bude sa konať dva dni, 9. a 10. augusta 2024.

Projekt Voľné pódium dáva priestor hlavne umelcom s autorskou tvorbou.  Z roka na rok kvalita účinkujúcich narastá, rovnako ako aj počet prihlásených.

Viaceré kapely aj speváci sa práve vďaka tomuto festivalu zviditeľnili a úspešne sa etablovali na slovenskej hudobnej scéne. Zároveň sú viacerí z týchto umelcov súčasťou iných mestských podujatí. Počas festivalu Voľné pódium sa diváci môžu započúvať do kvalitných a žánrovo bohatých produkcií.

Vec a Tóno S. s projektom Ultrazvuk

Vec a Tóno S. s projektom Ultrazvuk

Headlinermi tohtoročného festivalu budú známi slovenskí interpreti Vec a Tóno S., v ich spoločnom projekte s názvom Ultrazvuk.

Ak spievaš, tancuješ, hráš, neváhaj a prihlás sa zaslaním e-mailu na adresu andrej.bilik@banskabystrica.sk , v ktorom v krátkosti popíšeš seba alebo svoju kapelu a pridáš odkaz na svoju tvorbu! Prihlášku môžeš poslať do 30. júna 2024.

Stačí si len poznačiť dátumy 9. a 10. augusta 2024. Príďte podporiť banskobystrickú hudobnú scénu a užiť si bohatý program na naše námestie.

Zdroj: Andrej Bílik a (tom) , Foto: ilustračné