Osobnosti žijúce medzi nami v Rudlovej – Sásovej

KULTÚRA
0 /

V utorok 13. novembra o 16:00 hod. sa v priestoroch  Verejnej knižnice Mikuláša Kováča na Rudohorskej 37 uskutoční zaujímavé podujatie „Osobnosti žijúce medzi nami“. Manželia Papánovci prestavia svoju zbierku (vajíčkové kalíšky, kuchárske knihy, lyžičky perá, mončiči a ďalšie predmety).

Jeden z hlavných organizátorov tohto podujatia Andrej Refka, podpredseda Občianskej rady Rudlová – Sásová II, pre náš portál uviedol:

„V mene organizátorov, srdečne pozývam všetkých zberateľov zaujímavých predmetov, ako aj všetkých, ktorí chcú stráviť pekné popoludnie v nových priestoroch Verejnej knižnice Mikuláša Kováča na Rudohorskej ulici.“  

Organizátormi kultúrneho podujatia sú Občianska rada RU-SÁ II., Nezávislá občianska iniciatíva Náš domov Sásová, Spoločenstvo a občianska rada Rudlová – Sásová, Denné centrum seniorov, ZŤP Púpava, Komunitné centrum v Sásovej, Verejná knižnica Mikuláša Kováča v spolupráci s mestom Banská Bystrica a poslancami volebného obvodu č. 3.

Pokiaľ si nájdete v utorok 13. novembra podvečer čas, príďte na toto milé podujatie  a strávte príjemné chvíle v spoločnosti dobrých ľudí na najväčšom banskobystrickom sídlisku.

Pozvanka

Autor: (dem), Foto: VKMK