Marek Ondráš pozýva na Slávnostný koncert v Radvani

KULTÚRA
0 /

V Radvani sa v stredu  4. augusta 2021 o 18:00 hod. v Aule Slovenskej zdravotníckej univerzity, Bernolákova 8  uskutoční  Slávnostný koncert. Podujatie sa uskutoční pod záštitou dekanky Fakulty zdravotníctva SZU Beáty Frčovej a poslanca mestského zastupiteľstva v Banskej Bystrici Mareka Ondráša.

Spoluorganizátormi sú Jozef Pantlík, Patrik Trnka a OZ MAKOVISKO. Na koncerte vystúpia Jozef Mak, Jozef Pantlík, Dušan Šimo, Dagmar Rostandt, Sylvia Baranová, Tomáš ValíčekĽudová hudba Hron.

Beáta Frčová

Beáta Frčová

Čestnými hosťami budú Juraj Sarvaš, Mária Reháková a Vladimír Strmeň. Po skončení koncertu od 19:30 do 22:00 hod. si návštevníci môžu posedieť pri živej hudbe na terase Divadelnej kaviarne Emily, ktorá sa nachádza hneď vedľa Auly SZU.

V rámci podujatia bude prebiehať aj výstava umeleckých obrazov Renáty Kačovej a zároveň dobrovoľná zbierka pre detskú onkológiu.

Marek Ondráš

Marek Ondráš

„Ak máte čas a chuť prežiť pekný večer a zažiť krásny kultúrny zážitok ste srdečne vítaní, tešíme sa na Vás. Vstup je bezplatný, ale vzhľadom k obmedzenej kapacite Auly SZU je potrebné rezervovať miesta prostredníctvom správy na marek.ondras@banskabystrica.sk alebo +421 948 515 731,“

pozýva Marek Ondráš.

Autor: (dem), Foto: ilustračné