Letné besedy na zámku Vígľaš- efektívne využívanie času, cestovateľské zážitky či vôňa kávy

KULTÚRA
0 /

Zámocká terasa zažila v posledných dňoch poriadnu dávku energie. Okrem tanečných sobôt a hudobných večerov sa mohli v stredu návštevníci stretnúť s Igorom Bukovským či s realitným maklérom Vladimírom Boháčom, s ktorými sa porozprávali o aktuálnych témach.

Júl na zámku sľubuje ešte stretnutia s Jozefom Banášom v stredu 20. júla o 20:00 hod. a s dobrodruhom Petrom Hámorom v stredu 27. júla o 20:00 hod. Inšpiratívne Leto na zámku pokračuje až do druhého septembra.

Jozef Banáš

Jozef Banáš

Prvých augustových návštevníkov Leta s osobnosťami potešia organizátori virtuálnou vôňou kávy. Pre všetkých nadšencov tejto kultúry je totiž pripravená diskusia so slovenským baristom roka 2016 a 2017.

,,Martin Karabiňoš nám už 3. augusta o 20:00 hod priblíži proces praženia kávy, ale i jej samotnú prípravu. Vysvetlí nám tiež rozdiely medzi Arabicou a Robustou a povie nám, aké je to byť vicemajstrom sveta,“

približuje prvú augustovú diskusiu riaditeľ hotela Tomáš Sokologorský.

Tomáš Sokologorský

Tomáš Sokologorský

O týždeň neskôr je pripravené zaujímavé spojenie hudobnej tvorby a cestovania, ktoré sa snúbi v spevákovi Miloslavovi Láberovi – Whiskym. Speváka kapely Slobodná Európa približne v polovici mesiaca vystrieda v horúcom kresle výživový poradca Peter Jánosdeák. Podľa manažmentu hotela je to ,,expert na zdravý životný štýl všetkým záujemcom rád priblíži nadčasový recept na lepší život“.

Posledné diskusie leta 2022 si podelia dvaja hostia. K nim riaditeľ Sokologorský dodáva:

,,Marián Biesik nám ako mentálny kouč rozpovie nielen o tom, ako vybudovať svoj vlastný úspešný biznis, ale naučí nás aj to, ako nemrhať svojim časom a efektívne ho využívať. Ak všetko pôjde ako má, svojou návštevou nás na záver leta poctí novinárka Beata Balogová. Budeme radi, ak vďaka nej budeme môcť nazrieť do zákulisia tejto náročnej profesie.“

Hostia stredajších diskusných večerov na zámku Vígľaš

Hostia stredajších diskusných večerov na zámku Vígľaš

Na zámku naďalej prebiehajú celý týždeň od 20:00 hod. aj vedomostné kvízy, večery v sprievode hudobných čísel, ale aj exotické tanečné soboty v podaní speváka Eusebia. Zámocký program je určený hotelovým hosťom i verejnosti, vstup na tieto akcie je voľný.

Viac o letnom programe na zámku Vígľaš nájdete na tomto odkaze tomto odkaze.

Zdroj: Romana Dorotovičová , Foto: Zámok Vígľaš a ilustračné