Fotonávrat k nezabudnuteľnému 1. ročníku Radvanského plesu, ktorým skončila plesová sezóna

KULTÚRA
1 /

Bohatou fotogalériou sa vraciame k februárovému 1. Radvanskému plesu, ktorý sa uskutočnil v modernej budove R2N Center v Kráľovej a bol mimoriadne úspešný. Vyše 170 návštevníkov, príjemná atmosféra s kvalitným kultúrnym programom. Vyvrcholením historického plesu Radvančanov bol koncert Duchoňovcov a bohatá tombola.

Hlavnými organizátori 1. Radvanského plesu boli  Marek Ondráš a Jozef Pantlík, ktorí k úspešnému priebehu celého plesu povedali:

„Bolo nám veľkou cťou a potešením sa všetkým účastníkom úprimne a zo srdca veľmi pekne poďakovať za prejavenú dôveru a hojnú účasť na tomto krásnom kultúrno – spoločenskom podujatí.  Veríme, že Radvanský ples sa bude dlhé roky i naďalej niesť v tomto duchu, pri ktorom vieme spoznať nových ľudí, priateľstvá, prežiť krásne chvíle, spoločne sa zabaviť a odniesť so sebou príjemné spomienky, na ktoré budeme veľmi radi a dlho spoločne spomínať.“

Prvý ročník Radvanského plesu otvorili organizátori spolu so sólistami banskobystrickej Štátnej opery Dušanom Šimom a Patríciou Malovcovou Solotrukovou. Zaznel  slávnostný úderom na gong, spev a spoločný prípitok.

Počas večere si účastníci plesu prezreli nádherné kostýmy od Boba Salón s finalistkami Miss Horehronie. Nasledovali úžasné tanečné kreácie  Bystrického tanečno – športového centra v podaní finalistov Juraja Fábera.

Do tanca na vyhrávala Ľudová hudba Hron a DJ Jozef Pantlík. Vrcholom plesového večera bolo vystúpenie skvelých Duchoňovcov s legendárnymi hitmi maestra Karola Duchoňa.  Celým priebehom plesu  sprevádzali  úžasní moderátori Martina Em Černeková a Peťo Cítenyi.

„Priatelia sme skutočne veľmi radi, ak sa Vám u nás páčilo, cítili ste sa príjemne a tiež skvele ste sa spolu s nami zabavili. Poteší nás, ak  nám zachováte Vašu priazeň, dôveru a podporu aj pre ďalšie ročníky. Budeme sa snažiť vás opäť nesklamať a vždy vás niečím novým top prekvapiť,“

dodali Marek Ondráš s Jozefom Pantlíkom.

Na záver sa organizátori poďakovali všetkým zúčastneným, generálnym partnerom a ďalším partnerom 1. Radvanského plesu, vďaka ktorým mohli pripraviť nezabudnuteľný večer a krásne kultúrno-spoločenské podujatie v Kráľovej.

Autor: (tom), Foto: Miroslav Gúgľava a Frames.sk